Schrijfster en comedian Noël Leon op de cover van de nieuwste Playboy

'Ik vind het een eer om voor zo’n iconisch merk te poseren.'

Playboy

Als stand-up comedian trad ze op met grootheden als Dave Chappelle en ‘Roastmaster General’ Jeff Ross. Als auteur schreef ze voor het feministische tijdschrift Bust over masturbatie en de #freethenipple-beweging. En als model? Als model had Noël Leon uit San Francisco maar één droom: op de cover van Playboy. En wie zijn wij om haar ook maar een strobreed in de weg te leggen?

Enthousiast

Poseren voor Playboy? Dat zag Noël Leon wel zitten. "Weet je, Playboy en ik gaan ver terug. Onze eerste kennismaking was in mijn opa’s kantoor. Hij had zo’n vintage pinup-poster hangen. Fascinerend vond ik dat. Later, als volwassene, werd mijn bewondering voor de alomtegenwoordige invloed van het blad alleen maar groter. Ik vind het oprecht een eer om voor zo’n iconisch merk te poseren.’

Artistieke expressie

"Playboy betekent voor mij empowerment, seksuele vrijheid en artistieke expressie. Ik zie het menselijk lichaam als een kunstwerk en naaktheid als de meest natuurlijke vorm."

Noël hoopt dan ook dat de foto's in de smaak vallen. Bekijk hieronder alvast een voorproefje.

Benieuwd naar alle foto's van Noël? Bekijk ze in de nieuwste Playboy. Nu verkrijgbaar in de winkels of bestel 'm HIER.

Naast de shoot van Noël vind je nog veel meer prachtige beelden van beeldschone dames, maar ook toffe interviews met Caroline van der Plas, Jan Boskamp en Stefano Keizers.

Misschien ook voor jou:
Stefano Keizers: ‘Ineens komen er knappe vrouwen op me af’
Women
  • Tina Louise