Winactie: 10x Deep Care Baardverzorging t.w.v. €33,95 + de nieuwste Playboy

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je die begeerde Playboy-status kunt bereiken, hebben wij het antwoord: het begint allemaal met je baard. Daarom mag Playboy speciaal voor Vaderdag 10x een Deep Care Baardverzorgingspakket van Finez weggeven.

winactie

***Deze winactie is gesloten***

Elke aspirant Playboy-man weet dat een verzorgde baard meer is dan alleen gezichtshaar. Het is een stijlverklaring, een teken van zelfvertrouwen, en een essentieel accessoire voor de moderne man. Maar net zoals Hugh Hefner zijn Playboy-imperium niet zonder zorgvuldige aandacht en superieure middelen heeft opgebouwd, vereist ook het kweken van een geweldige baard de juiste tools.

Deep care

We begrijpen dat het verzorgen van je baard net zo belangrijk is als de groei, daarom introduceert Finez hun Deep Care Baardverzorging set. Deze premium set – gericht op intensieve baardverzorging – is gevuld met producten die zorgvuldig zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten om je baard de liefdevolle verzorging te geven die hij verdient. Bij Finez geloven ze in de natuur en haar krachtige ingrediënten. De voedende baardolie, een essentieel onderdeel van beide kits, is verrijkt met essentiële oliën zoals jojoba en argan, bekend om hun hydraterende en voedende eigenschappen. Finez' hydraterende baardbalsem, boordevol vitamines en mineralen, voedt je baard van binnen en buiten, waardoor hij er op zijn best uitziet en aanvoelt. Het verzorgen van je baard is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vier Vaderdag in stijl

Het is tijd om je baard (én je vader) de VIP-behandeling te geven die hij verdient, en tegelijkertijd je leesplezier te vergroten met de iconische inhoud van Playboy. Met de Finez Deep Care Baardverzorging set en de nieuwste editie van Playboy, krijg je het beste van twee werelden, letterlijk in één pakket. Dus waar wacht je nog op? Laat je baard stralen, geniet van de exclusieve content van Playboy en maak tot 12 juni kans op één van de tien Deep Care Baardverzorgingssets. Met Finez is de reis naar de Playboy-status nog nooit zo gemakkelijk of stijlvol geweest. Vul onderstaand formulier in en wie weet hoor je 12 juni of jij (of je vader) deze Vaderdag in stijl mag vieren mét het nodige geprinte vrouwelijk schoon om je gezelschap te houden.

Deze winactie loopt tot en met zondag 11 juni. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Playboy niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Style
  • Finez