Zit jij binnenkort met familie in een vakantiehuis? Met deze standjes hebben jullie stille seks

Het is weer vakantie en dat betekent tijd met familie in hotels, hostels of een Landalhuisje ergens op de hei. Maar hoe houd jij je seksleven op peil als je oma een kamer verderop ligt? Met deze standjes worden jullie ware seksninja's

standjes

Vakantie; een tijd van ontspanning. Tenminste dat zou het moeten zijn. Maar als jij met je kinderen of schoonouders onderweg moet naar een of ander resort in een warm land waar je gezellig samen een appartementje deelt dan kun je erop rekenen dat je seksleven te lijden heeft. Want hoe kunnen jullie aan slaapkamergymnastiek doen zonder dat het hele vakantiehuisje mee kan genieten? Dit zijn vier seksstandjes waarmee jullie stilletjes seks kunnen hebben. Als de heuse seksninja's die jullie zijn.

Missionaris

We beginnen makkelijk: met de good old missionaris. Kan niet mis gaan. En het is ook nog een behoorlijk stil standje. Zolang je niet te hard gaat natuurlijk. Maar misschien is dit een goed moment om te vertellen dat keihard pompen voor je partner waarschijnlijk ook niet zo geweldig voelt als je denkt. Dus rem erop en slow and steady.

Zittend

Nog een goede stille manier om van bil te gaan: wanneer de penetrerende partij op de rand van het bed gaat zitten, of op een stoel, dan blijft de hoeveelheid geluid behoorlijk beperkt. En dus kunnen jullie heerlijk van elkaar genieten terwijl de rest van de familie lekker zit te pim-pam-petten.

Lotus-positie

Een variatie op het zittende standje is de zogenoemde Lotus-positie. Een van de twee partners gaat op de grond zitten terwijl de ander bovenop klimt. Beweeg langzaam op en neer en voor je het weet bereik je samen een heerlijk hoogtepunt. Zorg dan wel dat je stilletjes klaarkomt. Je wilt niet dat je schoonmoeder komt vragen of alles wel goed gaat terwijl jullie flink bezweet in elkaar verstrengeld zijn.

Lepelen

Ook een leuke om te proberen: lepelen. Het werkt inderdaad precies zoals het klinkt: een van de partners ligt met de rug naar de ander toe en laat zich penetreren. Het vereist misschien een klein beetje passen en meten, maar zodra je lekker bezig bent zorgt lepelen voor een heerlijke seksuele ervaring. En volgens experts biedt dit standje ook nog de ultieme intieme ervaring.

Met deze standjes kunnen jullie je seksuele escapades ook buiten de deur voortzetten. Dus terwijl de rest van het gezin zit te ruziën over ganzenbord, bereiken jullie in de slaapkamer stilletjes een gezamenlijk - maar zacht - hoogtepunt.

Knowhow
  • Clint.be
  • Adobe Stock