Babe van de week: Melanie

In de Playboy zijn elke maand de mooiste pictorials te aanschouwen waarin de meest beeldschone vrouwen meer van zichzelf laten zien. Deze week een kleine greep uit de foto's van Melanie: onze babe van de week.

babe

Zet Melanie (34) uit Gent in een Volkswagen-busje en er gebeuren dingen die je van tevoren niet voor mogelijk houdt. Voorbijgangers keren drie, vier keer terug, steeds met andere kleren aan. Bomen buigen zich richting Melanie, meloenen beginnen spontaan te smelten. En zien we dat goed: begint het busje nou te huilen? In de nieuwste Playboy (die je hier kunt kopen) zijn maar liefst negen pagina's vol prachtige foto's van Melanie te bekijken. Wij maakten hieronder een hele kleine selectie, speciaal voor jou.

Melanie, wat was dit voor shoot?

"Een van de beste ooit! Wat een dag hebben we gehad. Toen fotograaf Russell zei dat hij een vintage rood Volkswagen-busje had geregeld in Schijndel, ging ik meteen op zoek naar een matching outfit. Dat is wel gelukt hè?"

Was het de eerste keer dat je naakt poseerde?

"O nee, ik heb het al veel vaker gedaan. De eerste keer was ik gebodypaint, dat was minder eng. Maar al snel ontdekte ik dat ik helemaal geen problemen heb met naakt. Sterker: ik prefereer naaktshoots boven poseren met kleren aan. Het is puur en tijdloos."

Je staat zelf ook achter de camera?

"Ja, ik ben afgestudeerd in graphic design en fotografie. Ik hou ervan om creatief te zijn en mijn gedachten en gevoelens te vertalen naar fotografie."

Meer zien van Melanie of andere Playmates? Koop dan de nieuwste Playboy! Niet alleen vind je daar verschillende exclusieve foto's van Melanie, ook staat er een prachtige shoot in van onze nieuwste Playmate Veerle Vlemmix, vette interviews met bijvoorbeeld Seth Meyers en Jay-Jay Boske, en nog veel meer artikelen die je gelezen moet hebben. Waar wacht je nog op? Hij ligt NU in de winkels.

Women
  • Russell Pearson