Tijd over dit weekend? Dit zijn 5 seksstandjes die je een keer geprobeerd moet hebben

Het weekend voor klusjes, rekeningen betalen, schoonmaken en tijd met de kinderen? Zeker niet. Dit weekend hebben jullie het al druk genoeg.

standjes

We kennen het; in het weekend heb je eindelijk tijd over en dat betekent een volle agenda met afspraken, uitjes, klusjes en dingen die gedaan moeten worden. Maar voor ons is het weekend het ultieme moment om te sleutelen aan de routine in de slaapkamer. En dan bedoelen we natuurlijk: om die routine eens flink overhoop te gooien. Tijd om de kalenders met je seksbuddy gelijk te trekken en een paar uur flink wat slaapkamergymnastiek te beoefenen, want dit zijn 5 seksstandjes die je een keer geprobeerd móét hebben.

Cowgirl's helper

We zijn allemaal waarschijnlijk bekend met de cowgirl - zij bovenop, en jij als een ware dekhengst onderop - en dit is een kleine maar makkelijke variatie op die klassieker. Het enige wat je anders hoeft te doen is dat je haar bij haar billen of heupen vastpakt om d'r gewicht te ondersteunen. Bij elke stoot beweeg jij jouw heupen iets omhoog om de druk van haar benen te halen. Dit standje leidt geheid naar een geweldig orgasme voor jou en - met voldoende clitorale stimulatie - ook voor haar.

Face-off

Met dit standje houd je het uren en uren vol (nog een reden om die vervelende afspraken dit weekend te cancellen). De face-off is nog een voorbeeld van een standje waarbij zij de leiding neemt. Jij zit op de rand van het bed of een stoel, zij zit met haar gezicht naar je toe op je schoot. Extra bonus: wanneer ze bij je op schoot zit heb jij je handen vrij om te gaan verkennen. Tijd om haar extra te laten genieten met wat handig vingerwerk.

Pretzel dip

Tijd voor jou om ook je steentje bij te dragen; bij de Pretzel Dip ligt zij op haar zij en zit jij 'bovenop'. Je positioneert jezelf tussen haar benen met jouw voeten aan beide zijden van haar rechterbeen. Zij slaat haar linkerbeen over jouw zij en voilà! Dit zorgt voor extra diepe penetratie én biedt mogelijkheden voor clitorale stimulatie; een standje voor jullie beide, dus!

Leap frog

Mocht je fan zijn van doggy style dan is deze voor jou! Leap frog is een variatie op dit wereldberoemde standje. Het enige verschil is dat zij haar armen en hoofd op het bed legt. Zo komen haar heupen verder omhoog en is een diepere penetratie mogelijk. Omdat jij op deze manier iets minder goed bij haar pretpark in de buurt komt met je handen kun je haar stimuleren om met zichzelf te spelen. Dubbel zo opwindend!

Corkscrew

Minder pijnlijk dan hij klinkt en een echt samenwerkingsstandje. Bij de Corkscrew begeef je je weer naar de rand van het bed (een goede om af te wisselen met de Face-off). Zij steunt op haar arm terwijl ze op haar zij ligt en drukt haar dijen bij elkaar. Jij klimt van achteren 'op' haar. Omdat beide partijen samen moeten bewegen is dit standje de ultieme manier van samenwerken. Zo beweeg je samen rustig naar het ultieme hoogtepunt toe.

Genoeg te doen dus, dit weekend. Waar wacht je nog op? Tijd om van bil te gaan!

Knowhow
  • Women's Health
  • Adobe Stock