Alleen op zoek naar een 'casual' pleziertje voor één avond? Dan zijn dit de datingapps voor jou

Eindeloos chatten en nooit actie? Niet met deze dating apps.

apps

Tinder kan behoorlijk frustrerend worden; vooral heel veel gelul en vrij weinig actie. Al helemaal wanneer je totaal niet op zoek was naar een 'huisje, boompje, beestje'-relatie maar voornamelijk zoekt naar een warm bed om voor een paar uur in te liggen (lees: rollebollen). Gelukkig bestaan er andere datingapps dan Tinder, speciaal voor mensen die vooral op zoek zijn naar een spannend avontuurtje. En laten wij die nu net voor je op een rijtje hebben gezet. Zo ontmoet jij alleen gelijkgestemden die minder willen praten en vooral heel veel willen dóén met je.

Fruitz

Een vrij nieuwe app maar zeker bruikbaar voor jouw casual intenties. Je moet vooraf duidelijk aangeven wat je wel en niet wilt en zult dan ook direct kunnen zien of jij en zij een goede match zijn. Je hebt de keuze uit vier verschillende soorten fruit; kers (serieuze relatie), druif (drankje en we zien wel wat er gebeurd), watermeloen (friend with benefits) of een perzik (one night stand). Een hele fruitsalade van mogelijkheden, dus.

Feeld

Vind je al die fruitopties nou nog iets te braaf, dan is Feeld misschien iets voor jou. Op Feeld kun je namelijk ook in contact komen met mensen die vinden dat twee personen in bed te weinig is. Geïnteresseerden in polyamorie, swingen of een threesome kunnen al hun seksuele fantasieën delen in de app via verschillende voorkeuren. Bijvoorbeeld of je een top of bottom bent. Dan is het meteen duidelijk of je op seksueel gebied ook bij elkaar past.

Kasual

Een hele toepasselijke naam voor een app die precies doet wat-ie belooft: mensen die seks willen zoeken hier naar seks. Inmiddels heeft Kasual al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd en met jouw locatie en interesses vind je geheid een aantal matches die jouw behoeften bevredigen.

HUD

Hoewel HUD niet alleen voor casual seks is, zijn de mogelijkheden in de app wel het vernoemen waard. Je kunt zoeken naar vrienden, dates voor een relatie of dus gewoon een hele gezellige avond. Je ziet via een kaart in de app wie er allemaal in de buurt zijn en op basis daarvan kun je een keuze maken. Maar de beste feature van de HUD-app is de zogenoemde Bedroom. Hierbij kun je precies aangeven wat jij in de slaapkamer interessant vindt. Zo kan een mogelijke match meteen zien of jullie ook in de slaapkamer matchen. Heerlijke seks gegarandeerd!

Goodlife
  • HLN, Man-Man, Gratisdatingtips.nl
  • Adobe Stock