Playboy tipt: deze films mag je deze maand niet missen

Een nieuwe, gestoorde Nick Cage, Fast X bij je in de woonkamer én de nieuwste Equalizer: elke maand zet Playboy de drie films die je deze maand absoluut niet mag missen voor je op een rijtje.

films

Fast & Furious: Fast X

Het succes van Fast X bewijst dat de Fast & Furious-reeks een van de meest succesvolle franchises ooit is. Het bioscoopsucces van deze explosieve mix tussen benzine en testosteron zet zich nu als home entertainment-editie voort. De film komt uit op dvd, Blu-ray, 4K UHD en online op Pathé Thuis, Google Play en iTunes. Wat kun je ook alweer verwachten? Welnu, in Fast X gaan Dom Toretto (Vin Diesel, cool as ever) en aanhang de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist (we gaan lekker mee in het F&F-jargon), iemand die vastbesloten is om Doms familie kapot te maken. Dit uiteraard gelardeerd met de meest ridicule stunts. Smullen!

Sympathy for the Devil

Wat als je panisch onderweg naar je zwangere vrouw in je auto wordt overvallen door de gevaarlijke gek Nicolas Cage? Dat is de premisse van Sympathy for the Devil, oftewel een roadtrip from hell! Cage kan zijn (gespeelde?) gekte hier weer lekker botvieren op Joel Kinnaman. Deze thriller is voornamelijk gesitueerd in de auto, wat de kijkervaring nogal intens maakt en ook veel van de acteurs vraagt. Trouwens, Cage en Kinnaman zijn voor dit project geen moment echt buiten de deur geweest, want Sympathy for the Devil is geheel opgenomen in een gloednieuwe virtuele studio in Las Vegas.

Sympathy for the Devil draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

The Equalizer III

Denzel Washington kruipt terug in de huid van Robert McCall. Nadat hij gestopt is met zijn nine to five als moordenaar, komt McCall in een soort midlife crisis terecht. Hij heeft moeite met het verwerken van de gruwelijke dingen die hij heeft gedaan en wil een aantal van die zaken rechtzetten. Dit nieuwe imago van goedzak brengt hem naar Zuid-Italië waar hij nieuwe vrienden maakt die, verrassend genoeg, onderdrukt worden door de lokale maffia. Tijd voor Robert McCall om het juiste te doen en die maffiabazen eens flink te grazen te nemen. In het kader van een betere wereld, natuurlijk.

The Equalizer III, het laatste hoofdstuk in de Equalizer-serie is vanaf 31 augustus te zien in de bioscoop.

Meer lezen over de nieuwste films, vetste gadgets en leukste games? Koop dan de nieuwste Playboy! Hij ligt nu in de winkels. Geen zin om naar je lokale supermarkt te wandelen? Dan kun je de Playboy ook heel makkelijk online bestellen via Tijdschrift.land.