Babes van de week: Esmé Cordus en Nena Vlaar

Je leest het goed: vandaag hebben we maar liefst twee babes van de week. Nena Vlaar en Esmé Cordus begaven zich voor de nieuwste Playboy aan boord van een zeilboot. En dat levert prachtige plaatjes op.

babes

Twee kapiteins op één schip, een goed idee? Wel met Playmates en ex-Temptation Island-verleidsters Esmé Cordus en Nena Vlaar aan het roer. Die hijsen de zeilen en zetten koers naar de heilige rots Es Vedra, aan de zuidwestkust van Ibiza. Ibiza is leuk als vakantie-eiland, maar waarom zou je er niet gaan wonen? Onze Playmate van deze maand woont er al jaren, maar Jaimie Vaes is zeker niet de enige. Ook Playmates Esmé Cordus (Miss November 2020) en Nena Vlaar (Miss Februari 2023) vertoeven permanent op het eiland. Ze willen nooit meer terug naar Nederland. Althans, de komende jaren niet. Voor de nieuwste Playboy spraken we beide vrouwen over deze bijzondere en opwindende shoot.

Hoe belandden jullie samen op deze zeilboot?

Nena (met de lange krullen): "We werden gevraagd door producente Clarencia. Die had van tevoren een megamooi moodboard gemaakt met een romantische en vrije sfeer op een zeilboot, maar tegelijkertijd ook supersexy en exotisch." Esmé: "Wat een prachtige boot ook, geweldig. En dan met Es Vedra op de achtergrond, het kon niet beter." Nena: "Dat ik de shoot samen met Esmé mocht doen was heel bijzonder. Vanaf dag één zijn we ontzettend close vriendinnen, maar er is tussen ons ook altijd wel een beetje spanning en geflirt. Zie je die energie tussen ons terug op de foto’s?" Die energie is zeker te zien. Op sommige foto's lijkt het alsof de twee klaar zijn om elkaar te verslinden. Esmé: "Ja, we hebben een supergoede klik. Ik vond het wel best intens zo op een boot, met veel wind." Nena: "Dat was even schakelen ja, vooral aan het eind. Toen ging de boot van links naar rechts en alle spullen vlogen overal heen. De lucht werd steeds donkerder en Esmé stond nog te poseren op het puntje van de boot, helemaal in haar rol. En ik stond haar aan te moedigen: you can do this girl, go for it!" Esmé: "En toen snel van de boot af. Wat een avontuur!" Een avontuur was het zeker. Maar dat levert dan ook weer de mooiste foto's op.

Meer zien van Esmé en Nena of andere Playmates? Koop dan de nieuwste Playboy! Niet alleen vind je daar verschillende exclusieve foto's van beide vrouwen, ook staat er een prachtige shoot in van onze nieuwste Playmate Jaimie Vaes, vette interviews met bijvoorbeeld Mark Tuitert en Denzel Washington, en nog veel meer artikelen die je gelezen moet hebben. Waar wacht je nog op? Hij ligt NU in de winkels.

Women
  • Pablo Prieto