Monica Geuze verbaast zich over de strings van Kim K.: 'Daar past jouw clit niet achter'

Maar Geuze is ook positief: 'Je kunt er dwars doorheen vingeren'

strings

Vrouwenondergoed: we weten er niet heel veel meer van dan dat het nog beter staat op de grond van onze slaapkamer. Toch kunnen we ons altijd verbazen over de niemendalletjes waar veel vrouwen zich vrijwillig in hullen. Zo ook vlogger en podcaster Monica Geuze die besloot om een string uit de Skims lingerielijn van Kim Kardashian te kopen. Tijdens een filmpje van de podcast Geuze en Gorgels pakt ze het "ondergoed" – dat nog het beste als een in de knoop geraakte dropveter kan worden omschreven – uit haar tas.

Een clitbeschermer

In geuren en kleuren vertelt Geuze vervolgens over het stukje draad in haar handen: "Ik pak dit uit en ik denk... dit is gewoon een clitbeschermer en that's it". Natuurlijk gooit co-host Kaj Gorgels er nog een schepje bovenop: "Jeetje, nou, daar kan jouw clit niet achter hoor". Misschien iets too much information, Kaj? Vervolgens blijft Geuze zich verbazen over het ooglapje in haar handen waarop Gorgels eigenlijk vooral wil weten wat voor soort stofje het is. En dat is waar het – volgens ons – rete interessant wordt.

Niet alleen negatief

Geuze is behoorlijk te spreken over het stofje van de string. Het label (is dat trouwens de voor- of achterkant?) leest 100% katoen. Geuze legt uit: "Het is wel zo'n lekker glad stofje dat... Je hebt toch ook wel eens dat als je iemand vingert terwijl ze nog d'r ondergoed aanheeft, dat als je dan met je vinger eroverheen gaat, dat [ze] dan ook gewoon kan klaarkomen omdat het gewoon een lekker stofje is? Dat is met dit wel". Gorgels voegt toe: "Je kan er dwars doorheen vingeren".

Zou Kim K. dat in overweging hebben genomen bij het fabriceren van dit mondkapje voor kabouters?

Entertainment
  • Skoften
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • Skoften