Lees mee: dit zijn de meestgestelde seksvragen op het World Wide Web

Inclusief de antwoorden (natuurlijk). Benut ze zo goed mogelijk.

seksvragen

We denken er allemaal aan op een dag, doen het (hopelijk) regelmatig en je mag jezelf gelukig prijzen het ook nog eens lekker is: seks. Ja, we gaan het weer over seks hebben. Waarom ook niet? Eigenlijk is het gewoon het leukste onderwerp op de wereld, vinden wij dan. Maar soms weet je gewoon het ook allemaal even niet meer. Waar en hoe zit alles nou precies? Misschien tips en trucs om het leuker te maken in de slaapkamer? Word je van pijpen zwanger? Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het antwoord wel vinden op het World Wide Web. Google is je allergrootste vriend als je ergens niet uitkomt. Zoek het gewoon op, experimenteer en zo leer je misschien wel wat nieuws over jezelf of over een ander. Alleen maar goed als je het ons vraag

Meestgestelde vragen

Onbeantwoorde seksvragen zijn er eigenlijk niet, of je doet gewoon niet hard genoeg je best (dan ligt het aan jou). Gelukkig weten wij welke seksvragen het meest gesteld zijn. En laten we die ook nog voor je op een rijtje te hebben gezet. Hoe makkelijk wil je het hebben? Dit zijn de vragen die het meest aan Google zijn gesteld door nieuwsgierige (en voornamelijk hitsige) internetgebruikers.

Hoe lang duurt seks?

Dat mag je natuurlijk gewoon zelf verzinnen, de een doet er uren over en de ander is tevreden met een vluggertje. Je kan het zo gek niet bedenken, er zit dus niet een duidelijk antwoord in deze vraag. Stom om mee te beginnen, begrijpen we, maar de echte antwoorden komen eraan.

Hoe wordt een mannelijk orgaan in een vrouwelijk orgaan gebracht?

Netjes verwoord hoor (alle mensen die deze vraag hebben ingetypt in het zoekbalkje). Chapeau! We hebben het hier natuurlijk gewoon over seksen. Het is belangrijk dat je allebei in een staat bent waarbij het mogelijk is om de penetratie te laten slagen. Dat betekent: aandacht voor voorspel of schaf een goed potje glijmiddel aan.

Hoe kan ik een penis meten?

Hier zijn twee manieren voor, jawel. In slappe toestand en wanneer wat meer passie door het lichaam stroomt: als hij stijf is. Eigenlijk mag je zelf bedenken hoe je 'm wilt meten. Want meten is weten en misschien werkt het wel in je voordeel. Beloof ons in ieder geval wel dat je er geen centimeters bij liegt, daar wordt niemand beter van.

Hoe kan ik een vrouw klaar laten komen?

Google heeft hier (helaas voor jou) geen antwoord op. Als Google dat wel had, was de wereld een stukje beter geweest. Maar helaas, je zal het toch echt op eigen kracht moeten doen. Een goede is om te vragen aan de vrouw wat ze lekker vindt, dat beoefenen, meester in worden en herhaaldelijk doen op momenten dat zij dat ook wilt. Dan kom je echt al een heel eind. We kunnen wel een tipje van de sluier geven: tongen (het voorspel) werkt als een trein.

Hoe krijg ik een grotere penis?

Mocht je deze vraag nog in je zoekgeschiedenis hebben staan, is dit het moment deze te verwijderen. Je kan geen grotere penis krijgen, helaas voor jou (en voor de dames). Het web staat vol met magische objecten die je kleine heer een grote heer zouden kunnen maken, maar jammer genoeg gaat het niet op. Trap er niet in en besteed je geld aan nuttigere dingen, want dit gaat niet werken. Acceptatie is de eerste stap naar een beter (seks)leven.

Waar zit de G-spot?

We dachten dat je het nooit zou vragen! De G-spot voelt aan als een ribbelig sponsachtig stukje weefsel, waar die dan precies zit is per vrouw verschillend. Ook geen klinklaar antwoord voor je klaar, maar misschien is het juist wel leuk om er zelf achter te komen. Elk lichaam en elke vrijpartij is weer anders, spannend toch?

Conclusie

Je vindt antwoorden vanzelf zolang je goede vragen stelt gaat voor deze kwestie niet op. Goede seksvragen stel je in het vervolg aan je bedpartner dan aan Google. Hij of zij kan je vast verder helpen. Wij hebben alleen het voorwerk al even voor je gedaan. Geen dank en veel plezier!

Humor
  • mellowed.nl
  • Adobe Stock