Wat is een Golden Shower? Dit zijn de Do's en Don'ts

Altijd al eens heerlijk lauwwarm willen baden in je partners gezeik?

golden shower

Golden shower

Tja, wat is het eigenlijk, zo'n golden shower? Omdat jullie classy Playboy-lezers zijn hebben we het hier over urineren en niet over "plat" plassen of zeiken. Wel zo sierlijk natuurlijk. Een golden shower is een seksuele handeling waarbij je over je partner heen urineert. Kom op, heren, niet zo preuts! En ja, dat kan dus overal op het lichaam. Waar je maar wilt. Maar natuurlijk wel met toestemming van degene die deze bijzondere (kleine) boodschap ontvangt. Niets zo vervelend als iemand die zonder waarschuwing over je heen klatert. Mocht je er nog niet uitkomen hebben we een paar opties voor je: op de borst, in het gezicht of in de mond. De een walgt ervan en de ander vindt het enorm kinky. Welk kant van het spectrum zit jij? Lees sowieso even mee, is leuk!

Do's en don'ts

Om je goed voor te bereiden voor de eerste keer dat je iemand voorziet van zo'n heerlijke gouden douche, moet je wel eventjes wat onderzoek doen. Maar wij zijn de minste niet, dus dat onderzoek doen wij gewoon voor je! We geven je alles wat je nodig hebt om te beginnen aan je nieuwe fantasie. Het meest belangrijke is wel: overleg altijd met je partner of diegene dit ook wil of niet. Zonder toestemming is het geen gouden verwenning maar gewoon een natte, warme straal teleurstelling.

Wat je wél moet doen

Wat je vooral wel moet doen: goed voorbereiden. Dat houdt in: lees je in over wat het precies is en hoe het allemaal moet. Ook kan je er natuurlijk altijd wat extra beeldmateriaal bij toveren van Pornhub, handig toch? En als we jou een tip mogen geven: doe het vooral niet in je bed; dat wordt echt een dikke kliederboel. Het is handiger om het in de badkamer, douche of bij de wc te doen. Maar dat moet je ook maar net sexy vinden natuurlijk.

Daarnaast is het handig om veel water te drinken; er moet wel wat uit komen natuurlijk, anders sta je een beetje voor lul. “Hydratatie is de sleutel,” vertelt sekswerker Polly Tickle aan Vice Media. "Laat je partner NIET op je pissen als die alleen maar drie koppen koffie heeft gedronken.” “Het stinkt,” voegt een expert toe. En daarnaast: water drinken is natuurlijk altijd goed voor de mens. Zowel voor de gezondheid als de heerlijke gouden regenbui die je gaat produceren.

Wat je dus vooral niet moet doen

Er zijn genoeg dingen die je niet moet doen. Wij gaan ervan uit dat je met je gezonde verstand ver komt. Maar voor de mensen voor wie dit nog niet duidelijk is, zeggen we het toch maar even: slik het niet door. Om te voorkomen dat je gaat kokhalzen is het beter om het daarna maar gewoon weer uit te spugen. En als je het wel wilt proberen, be our guest; geen kink shaming aan deze kant van het wereldwijde web. Daarnaast is het ook echt niet slim om je "vocht" te dumpen tíj́dens de penetratie – wetenschappelijk gezien al helemaal niet. Daar krijgt je partner alleen maar narigheid van en dat is voor niemand leuk. “Plas niet in een vagina,” zegt Lacey tegen Vice Media. “Je pH-waarde raakt snel uit balans en je krijgt bacteriële vaginose of een schimmelinfectie. Urine is alleen steriel in je blaas. Dat is niet meer het geval zodra het uit je urinebuis komt.”

Mocht je partner het geweldig vinden, probeer het dan gewoon een keertje. Wie niet waagt, wie niet wint, toch? Maar overleg goed wat je wel en niet wilt hebben tijdens dit natte schouwspel. Daar komt alleen maar gezeik van.

Humor
  • Vice Media
  • Adobe Stock