Will Smith's bijzondere familietraditie: samen aan de paddo's

Sommige families gaan samen naar de dierentuin, organiseren familiedagen of zitten elkaar te lang op de lip in een veel te krap vakantiehuisje in één of ander gehucht. En sommige families zitten samen aan de paddo's.

paddo's

Heb jij ook altijd ruzie op familiebijeenkomsten? Of word je gewoon gek van je schoonbroer met zijn grote verhalen, je vader die het allemaal beter weet of je neefjes en nichtjes die alleen maar kunnen krijsen (en wiens enige prestatie op een dag een volle luier is)? Dan heeft Will Smith misschien wel de oplossing voor je. Zijn gezin zit namelijk al jaren samen aan de paddo's. En volgens zoon Jaden is dat dé oplossing voor alle familiesores.

Een paddenstoeltje per dag...

Jaden Smith, de 24-jarige zoon van Will Smith en Jada Pinkett-Smith vertelt openlijk over de controversiële familietraditie. Waarom controversieel? Omdat paddo's in het grootste deel van de VS nog steeds hartstikke illegaal zijn. Tijdens de Psychedelic Science conferentie in Denver, Colorado (waar paddo's wel legaal zijn), vertelt de muzikant over zijn familie en hoe zij fervente paddo-gebruikers werden. Het begon allemaal met moederlief: "Ik denk dat het eigenlijk mijn moeder was die als eerste die stap zette voor de familie. Zij was voor een hele lange tijd de enige die gebruikte en uiteindelijk is het gewoon doorgedrongen en geëvolueerd en heeft iedereen het op zijn eigen manier gevonden."

Beter dan de relatietherapeut

Volgens Jaden zijn de paddo's voor zijn familie dé uitkomst geweest: "Broers en zussen kunnen zoveel ruzie maken, en God weet dat ik en mijn broers en zussen dat in het verleden vaak hebben gedaan," zei hij volgens Insider. "Maar het niveau van liefde en empathie dat ik voor hen kan voelen, zowel binnen als buiten de ervaringen, is iets diepgaands en prachtigs."

You do you, Smith's! Enne, mocht je nog een vakantietip zoeken voor een familieuitje met je familie, Will, dan hebben wij uit betrouwbare bron vernomen dat de Efteling met paddo's zeker aan te raden is. Doe met die informatie wat je wilt.

Humor
  • Insider
  • BrunoPress/PA Images