5x Halloween outfits waar je 0 moeite voor hoeft te doen

Heb je een last-minute Halloween-feestje en haat je verkleden? Dan is deze voor jou

Halloween

Wil ze opeens met je naar een of andere Halloween-fuif? Dan is de kans groot dat ze ook opeens aankomt met kostuumideeën. Want je kunt toch niet de enige zijn die geen kostuum draagt? Je ligt al nachten wakker van koortsdromen over schmink, glitters en maskers. Maar gelukkig zijn daar je vrienden van Playboy om je uit de brand te helpen. Dit zijn vijf low effort Halloweenkostuums. Voor de luie donders die jullie zijn. Graag gedaan!

Ken

Ken is de perfecte outfit voor een luie Halloween party. Het enige dat je nodig hebt is een jeans jacket en misschien wat haarverf (of eerder een goedkope pruik). Knip de mouwen van het jasje, blote borst in de aanslag, spijkerbroek aan en voilá: je bent just Ken. Met een beetje geluk besluit zij zich te kleden als Margot Robbie's Barbie. Het oog wil natuurlijk ook wat...

Joey Tribbiani

Wanneer we Joey Tribbiani zeggen, bedoelen we natuurlijk dé iconische outfit uit de aflevering The One Where No One's Ready. In de aflevering probeert de groep vrienden de deur uit te komen. In een scene besluit Joey alle kleren van Chandler aan te trekken (inclusief stropdassen): een makkelijkere outfit kan bijna niet. Misschien wel behoorlijk heet tijdens een feestje maar stel je eens voor hoe leuk het is om dat cadeau aan het eind van de avond uit te laten pakken? Dat wordt een urenlange striptease.

Carmy Berzatto (The Bear)

Hét kostuum voor luie donders is dat van Carmy Berzatto in The Bear: een wit t-shirt, een zwarte broek en een blauw schort. Klaar ben je. En voor de extra toegewijde kerels onder ons: smeer flink wat gel in je weelderige haardos en leef je uit met een pen op je armen voor wat zelfgemaakte tattoos. Op de avond zelf kun je makkelijk vervelende conversaties ontlopen door constant "Yes, chef!" te schreeuwen. Jij bent helemaal in character en daar krijgen ze je niet meer uit.

Ted Lasso

Een blauwe trui, een overhemd voor eronder, een beige broek en natuurlijk – niet te vergeten – die prachtige snor. We snappen natuurlijk ook wel dat je niet in één nacht zo'n lipverwarmer onder je neus kweekt maar met wat schmink of een pen kom je al een heel eind. Of, mocht je toch nog wat tijd over hebben: koop een nepsnor. Die harige vriend is wel key als het gaat om je Ted Lasso outfit. Mocht je al gezegend zijn met een snor als deze dan maakt dat de keuze behoorlijk wat makkelijker: jij bént Ted Lasso.

Jon Wick

Als jij een zakentijger bent die zijn dagen voor het grootste deel doorbrengt in meetings, dan is de kans groot dat je dé John Wick-outfit al in bezit hebt. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een zwart pak met een grijs shirt en zwarte stropdas. Je zou in feite zo vanuit je 9 to 5 de dansvloer op kunnen stappen. Heb je net zulke prachtige lokken als Keanu? Dan heb je alleen een literpot gel nodig. En anders helpt een pruik je uit de brand. Nu nog oefenen op je smeulende blikken en je bent good to go. Veel plezier!

Style
  • GQ Magazine
  • NL Beeld