Hot halloweenfeestje? In deze outfits mag je gezien worden

Ben je uitgenodigd voor een hot Halloweenfeestje? Dan wordt het hoog tijd om je outfit te kiezen. Gelukkig zijn er genoeg ideeën voor een sexy Halloween kostuum. We zetten er een paar voor je op een rijtje ter inspiratie.

maan

Politieagent turns stripper 

Draag als Halloween kleding een politiepak. Dit lijkt aan het begin van de avond misschien braaf en totaal niet sexy, maar tijdens het feest wordt langzaam duidelijk wat de bedoeling is van je kostuum. Pak gedurende de avond steeds even je momentje om een kledingstuk uit te trekken om de spanning op te bouwen. Misschien kan je er zelfs een lekker stripnummertje voor aanvragen bij de dj! Will you keep your hat on?

Schots kostuum 

De welbekende Schotse rok: zodra feestgangers je aan zien komen, zullen ze zich allemaal dezelfde vraag stellen. Draagt hij ondergoed of gaat hij traditioneel commando? De keuze is natuurlijk aan jou, maar het mysterie is geboren. Wie weet is er een mooie dame op het feest die aan het einde van de avond het geheim ontrafelt?

Mankini

Heb jij een wasbordje en ben je flink geschapen? Dan heb je niet meer nodig dan een mankini voor een geslaagde en uitdagende Halloween outfit. Bekend van de Borat film: een soort badpak dat alleen je edele delen bedekt en van achter is het een string. Denk van tevoren dus goed na over wat je geschoren of gewaxt wilt hebben en wat niet, want everything shows.

Baywatch 

Een echte klassieker op verkleedfestijnen: Bay Watch. Trek een rode zwembroek aan en neem eventueel een opblaasbare lifesaver mee. Besproei je bovenlijf af en toe met wat water, zodat het lijkt alsof je echt net uit de zee komt. Ook glanst je torso dan meteen mooi in de feestverlichting! Welke vrouw ga jij redden op het Halloween feest?

Hugh Hefner 

Ons aller Hugh Hefner, moge hij rusten in vrede. Zijn klassieke rode kamerjas met zwarte band is ook verkrijgbaar als Halloween outfit. Laat de dames maar komen! Wie weet is een van de vrouwen op het feest verkleed als bunny, en heb jij gelijk je perfecte match gevonden!

Piemelpakken 

Ga jij liever voor de letterlijke aanpak waar je absoluut niet omheen kan? Ga dan voor een piemelpak. Kies voor een opblaasbaar piemelkostuum, een kostuum als Superheld Willyman of ga voor een gympak met ingebouwde piemel. Zo heb je gegarandeerd een hilarische avond voor de boeg!

Of wat dacht je van een Adam-pak? Het enige wat je nodig hebt is een groot blad dat je voor je kruis bevestigt. Het scheelt dus niet veel of je loopt rond in je birthday suit. Zal je je Eva weten te vinden?

Sexy Halloween 

Welke outfit je ook kiest, een hot Halloween zal het worden. Want op ieder Halloweenfeestje loopt minstens een sexy verpleegster en een Playboy bunny. Wie weet loop je zelfs een Catwoman tegen het lijf, in strak zwart catsuit. Probeer dat maar eens uit te krijgen!