Shownieuws, de NOS, Arjen Lubach: iedereen heeft het over de nieuwste Playboy

Heb jij deze editie al in huis? Hij is de moeite waard!

nieuws

Playboy is tegenwoordig elke maand het onderwerp van gesprek. Niet alleen op internationaal niveau maar ook in ons eigen land ligt de naam 'Playboy' regelmatig op de lippen van bekende Nederlanders. En met de nieuwste Playboy hebben we ook weer flink wat stof doen opwaaien: niet alleen op onze eigen website praten we over deze heerlijke editie, verschillende websites én tv-programma's hadden het gisteravond over Playboy. Vooral het interview met Lilian Marijnissen was onderwerp van gesprek. Niemand, maar dan ook niemand, kon op donderdag 2 november om Playboy heen. We're here to stay, baby.

Shownieuws

Dat ze bij Shownieuws fan zijn van de Playboy is zeker geen nieuws. Toen we Jaimie Vaes in augustus op onze cover hadden staan, Nicol Kremers in september én toen we vorige maand ons veertig jarig bestaan vierden, lag Playboy op de desk bij de Shownieuws-presentatoren. Maar ook deze maand is het weer raak: donderdagavond aan het einde van de aflevering komt het interview met Lilian Marijnissen ter sprake. En het programma heeft een reactie van Marijnissen zelf weten te bemachtigen: "Soms moet je in je leven ook wat nieuwe dingen proberen. En voor mij is dat de Playboy ... Hier kun je ook een andere kant van jezelf laten zien", vertelt de SP-lijsttrekker. En het was niet alleen ons opgevallen dat Shownieuws het tegenwoordig wel heel graag heeft over de Playboy. Shownieuws-regular Bart Ettekoven viel het ook op: "We hebben het jaren niet meer over het blad gehad en sinds die bekende namen erin zijn gekomen hebben we het er iedere keer over". Vinden wij niet erg hoor, Bart.

Lubach

Ook in De Avondshow met Arjen Lubach komt de Playboy kort langs. Lubach bespreekt aan het begin van het programma spraakmakende nieuwtjes uit de politiek. En daar kon Lilian Marijnissen in de Playboy natuurlijk niet bij ontbreken. In het fragment vertelt de Avondshow-host dat hij toevallig door de Playboy zat te bladeren (tuurlijk, Arjen) en het interview met Marijnissen tegenkwam. Vervolgens vertelt Lubach dat hij – speciaal voor deze laatste aflevering van De Avondshow – een award uit mag reiken: "De Avondshow-award voor Beste Lijsttrekkersinterview in de Categorie Seksbladen gaat naar... Mirjam Bikker in de Penthouse", grapt Lubach. Toegegeven: Bikker die zich blootgeeft in de Penthouse is ook geweldig leesvoer. Maar toch een flinke klap voor ons blad dat toch voornamelijk gelezen wordt voor, jawel: de interviews.

De Playboy-hype

Ook de NOS kan het niet laten om ons te noemen. Kort maar krachtig, noemen we dat. Mocht je nu denken: 'die Playboy, dat is wel echt hét onderwerp van gesprek op feestjes binnenkort', dan heb je helemaal gelijk. En dan wil je natuurlijk niet buiten de boot vallen. Gelukkig is de nieuwste Playboy nu nog verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt, via Tijdschrift.land, of via een simpele klik op een van de banners in dit artikel. Makkelijk, toch? Ben jij straks ook helemaal bijgepraat. Want geloof ons: de Playboy-hype wordt alleen maar groter.

Entertainment
  • Amanda Elise K., Annick Meijer, Elisabeth Anstensen, Hans Toonen & Hans Wientjens