Een beha losmaken doe je zo

Het is de laatste test om te bewijzen dat je haar écht verdient, maar voor sommigen ook de lastigste. De een kan het met...

Het is de laatste test om te bewijzen dat je haar écht verdient, maar voor sommigen ook de lastigste. De een kan het met blind met één hand, de ander blijft klungelen tot het schaamrood op zijn (of haar) kaken staat. Maakt jouw meisje haar beha altijd zelf los? Of nog erger: neemt ze het van je over als je het weer eens verprutst? Maak je niet druk. Hier zijn Playboy’s gouden beha-losmaaktips.

1.    Kies een techniek.Pak de sluiting links en rechts vast, en duw de twee uiteinden naar elkaar toe. Als het goed is, schiet de beha meteen los. Het kan met twee handen, maar ook met slechts een paar vingers: plaats dan je duim aan de ene kant van de sluiting, en je wijs- en middelvinger aan de andere kant. Breng ze nu rustig naar elkaar toe. Plop!

2.    Doe voorzichtig.Laat de sluiting niet meteen los. Die sluitinkjes komen aardig in de buurt van zweepjes als ze hard losschieten. En zolang je het samen nog niet over dat soort attributen hebt gehad, kun je beter niet met zulke verrassingen komen.

3.    Ga er niet aan trekken.Het gaat vaak om heel kleine haakjes, die soms uit alle macht lijken te willen voorkomen dat jij bij haar borsten komt. Lukt het niet? Probeer dan wat meer kracht te zetten op de rechterkant van de sluiting. Maar ga er vooral niet aan trekken. Je wilt de spanning niet bederven, en haar vooral geen pijn doen.

4.    Relax. Ook als het niet lukt.Voordat je je handen onder haar kleren schuift, is het vooral belangrijk om te beseffen dat er geen reden tot zenuwen is. Die zitten je alleen maar in de weg, en ze maken het voor haar ook niet bepaald spannender. En zit je al eventjes te rommelen met die sluiting? Blijf dan rustig. Vraag haar desnoods of het een nieuw soort sluiting is. En vergeet niet: oefening baart kunst.

5.    Daag jezelf uit.Je hebt het losmaken onder de knie? Probeer het dan eens met een paar vingers minder. Als beha’s losmaken voor jou peanuts is, probeer het dan te combineren het voorspel. Hoe minder vingers je nodig hebt voor haar beha, hoe meer vingers je overhoudt voor wat anders.

Jij denkt dat je de beha-koning bent? Dat je er meer los kunt krijgen dan de wereldrecordhouder, BNN-presentator Dennis Storm? Hij wist er 69 los te maken, binnen een minuut, met één hand. We dagen je uit.

[video_ad]