10 dames: Zwoel aan het zwembad

De eerste hittegolf van het jaar is een feit! Speciaal om hiervan te genieten hebben wij een paar heerlijke vrouwen op e...

De eerste hittegolf van het jaar is een feit! Speciaal om hiervan te genieten hebben wij een paar heerlijke vrouwen op een rijtje gezet waarmee jij maar wat graag aan het zwembad wilt liggen. Sluit heel even en je ogen. Wanneer je ze opent en ietsje naar beneden scrollt, heb jij prachtig gezelschap gekregen bij het zwembad. Enjoy!

Samantha Taylor

Geniet van de exotische foto's van Samantha. Dit Australische model loopt hele dagen in haar bikini, op de prachtige stranden van Australië. Bekijk hier haar shoot aan het zwembad.

Kimber Cox

Deze sexy kiekjes van Kimber zijn gemaakt door Jennifer Vaughn, die zelf ook meerdere malen poseerde voor Playboy. Die ervaringen heeft zij gebruikt om haar Playboy-collega zo goed mogelijk vast te leggen. En dat is wel gelukt, vinden wij. Kijk maar!

Roxanna June

In oktober 2014 was zij Playmate of the Month. Deze slanke brunette heeft prachtige blauwe ogen waar je in verdrinkt en mooie volle lippen die je graag wil kussen. De rest moet je zelf maar even bekijken...

Yesenia Bustillo

Ze werd in september Cybergirl of the Month en haar volgende doel is Cybergirl of the Year worden. Yesenia, onze stem heb je. Bekijk de shoot van deze prachtige dame hier.

Samantha Baily

Van deze foto krijg je toch spontaan zin in de volgende zomer? Nog een paar maandjes wachten... Tot die tijd zoeken we de warmte zelf wel op! Van de shoot van Samantha krijg je het vanzelf lekker warm, probeer maar eens.

Elizabeth Marxs

Onze Elizabeth heeft al heel wat shoots op haar naam staan, en ze zijn stuk voor stuk heerlijk om te zien. Ook deze shoot was weer geslaagd: een prachtige locatie en een nóg mooiere vrouw. Check hier de foto's!

Ashlee Lynn

Met deze dame willen wij wel een cocktailtje drinken aan het zwembad, wat jullie? Cybergirl Ashlee heeft trouwens ook een paar sexy filmpjes op het strand, vergeet die niet ook te bekijken. Maar eerst hier haar shoot.

Liz Betzen

Ook Liz heeft al meerdere shoots op haar naam staan, maar deze is wel heel sexy. Benieuwd hoe Liz eruit ziet, met alleen schoenen aan? Bekijk het dan hier.

Alli Marie

Deze Cybergirl is wederom prachtig. Met haar mooie bruine Bambi-ogen en prachtige lichaam, is zij toch onweerstaanbaar? Wij willen graag zo snel mogelijk een duik maken met Alli. Tot die tijd zullen we haar hier moet bewonderen.

Ruby Marie

Last, but definitely not least: Ruby. Deze hete dame heeft gelukkig wel een zwembad vlakbij om even af te koelen. Bekijk hier haar sexy shoot!