Zuid-Hollanders het grootst geschapen

Allereerst: waar je ook woont, in Amsterdam of Lutjebroek, Appelscha of Workum, je moet altijd trots zijn op wat je in j...

Allereerst: waar je ook woont, in Amsterdam of Lutjebroek, Appelscha of Workum, je moet altijd trots zijn op wat je in je broek hebt. En vooral op wat je er allemaal mee kan, want dat is toch waar het om draait! Dan nu de kern van het verhaal: Mannen uit Zuid-Holland schijnen het grootst geschapen te zijn van alle mannen in Nederlands.

De meeste XL-condooms

Online condoomshop Condoomfabriek.nl heeft onderzocht waar de mannen met de grootste penis wonen. Ze hebben dit onderzocht aan de hand van de bestellingen. Ze bekeken 25.000 bestellingen en gingen na waar de meeste XL condooms aangeschaft werden via de website. Sorry Overijssel, maar jullie staan helemaal onderaan... Ouch.

Top 3

En dan nu de complete lijst. Helemaal bovenaan staan dus de Zuid-Hollanders. Op een mooie tweede plek eindigen alle Leeuwarders, Drachtenaren en Snekenaren. Kortom: de Friezen. Ze gaan net niet aan kop, maar mogen trots zijn. Op een respectievelijke derde plek staan de Noord-Hollanders.

De nummers 4 tot en met 12

4. Noord-Brabant5. Utrecht6. Gelderland7. Limburg8. Flevoland9. Groningen10. Zeeland11. Drenthe12. Overijssel

Korreltje zout

Oef, Drenthe en Overijssel sluiten de rij. Pijnlijk maar waar, volgens Condoomfabriek.nl dan... Kan het niet gewoon zo zijn dat ze in Zuid-Holland de meest luie mannen hebben die liever condooms online bestellen, terwijl ze in het nuchtere Overijssel gewoon even naar de drogist op de hoek lopen?