'Vrouwen zijn alweer klaar met knotjes bij man'

Mannen met knotjes, een trend die in 2014 als een komeet uit de grond schoot, lijkt nu echt geëindigd te zijn. Volgens e...

Mannen met knotjes, een trend die in 2014 als een komeet uit de grond schoot, lijkt nu echt geëindigd te zijn. Volgens een nieuw onderzoek, uitgevoerd door West Coast Shaving, zijn vrouwen alweer helemaal klaar met knotjes bij de man. Dus, met het mooi weer op komst wordt het tijd om je knotje vaarwel te zeggen.

/ Haat aan knotjes

Vrouwen kunnen heerlijk wispelturig zijn, zo ook als het gaat om knotjes. Volgens het Amerikaanse onderzoek vindt 35% van de vrouwen een knotje helemaal niets meer. Een kleinere 27% heeft zelfs een hekel aan 'de trend van 2014'. Het knotje verliest dus snel terrein als het gaat om populariteit en volgens vele ondervraagden verdwijnt het knotje binnenkort van het straatbeeld.

/ (K)not!

Mocht je dus overwegen om komende zomer op het strand te lopen met een flinke dos haar, doe je haar dan niet in een knot. Volgens vrouwen is het een blijk van onverzorgd haar. Ben jij het hiermee eens of ben jij iemand die helemaal idolaat is van knotjes?

[video_ad]