Meet je penis met je smartphone

Heb jij stiekem wel eens opgemeten of je aan die twintig centimeter komt en een XL-condoom kunt gebruiken? Dan heb je he...

Heb jij stiekem wel eens opgemeten of je aan die twintig centimeter komt en een XL-condoom kunt gebruiken? Dan heb je het helemaal verkeerd aangepakt. Via de mobiele site meetjepenis.nu kun je je jongeheer langs een digitale liniaal leggen. De site meet niet de lengte van de penis, maar de breedte. Want het is niet de lengte die telt, maar de omtrek.

/ Passend advies

Met behulp van maar liefst zeven verschillende kleurcodes krijg je een advies over welk condoom geschikt voor jou is en geeft de site extra informatie over de verschillende maten. MeetJePenis is geen verkoper van condooms, maar kan je wel doorverwijzen naar online verkooppunten in diverse landen.

[video_ad]

/ Veiligheid voorop

De site is een initiatief van Condoom-Anoniem en wil mannen bewust maken van het belang van een passend condoom. Als het regenjasje niet geschikt is voor jou, kan het afglijden tijdens het vrijen. Of je raakt je erectie kwijt zodra er het rubbertje eromheen zit. De kans op scheuren is groter, waardoor je meer risico loopt op ongewenste zwangerschappen en SOA’s.

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlandse mannen massaal te grote condooms kopen. Speciale XL-condooms worden nu maar liefst 85% meer verkocht dan vijf jaar geleden. Dat terwijl voor 60% van de mannen een gewone maat voldoende is. Hebben we stiekem een beetje last van grootheidswaanzin?