USB Charge Doubler laadt je smartphone 2x zo snel op

Onze smartphones worden steeds geavanceerder, alleen loopt de accuduur nog een beetje achter op de 21ste eeuw. Om over d...

Onze smartphones worden steeds geavanceerder, alleen loopt de accuduur nog een beetje achter op de 21ste eeuw. Om over de oplader nog maar te zwijgen, waar je telefoon een halve dag aan moet hangen voordat je ‘m weer fatsoenlijk kunt gebruiken.

De USB Charge Doubler doet precies wat-ie zegt: hij verdubbelt de laadtijd van je telefoon. Hierdoor ben je binnen no time weer back in the game. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar voor Apple-, Windows- en Androidtelefoons. In de uiteinden van de kabel zitten krachtige magneten verwerkt waardoor hij eenvoudig aan je sleutelbos klikt. En het is een kleintje; met een lengte van slechts zeven centimeter, kun je hem makkelijk overal mee naar toe nemen!

/ Snel én veilig

Nog een handigheidje van de USB Charge Doubler is de Data Protect Charging-functie. Deze blokkeert hackers en malware tijdens het gebruik van de kabel. Hierdoor kun je zonder zorgen je telefoon opladen bij een onbekende usb-aansluiting of als je verbonden bent met een openbaar netwerk.

De bedenkers van de kabel, WN Products uit München, hebben een erg succesvolle campagne op Kickstarter die volgende week zondag (14 juni) afloopt. Ze vragen €7 voor een kabeltje die verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren. Ook bij oplaadtijden geldt: less is definitely more.