Etihad Airways onthult nieuwe luxe cabines

Passagiers die vaak met luchtvaartmaatschappij Etihad Airways vliegen, krijgen binnenkort de mogelijkheid om te genieten...

Passagiers die vaak met luchtvaartmaatschappij Etihad Airways vliegen, krijgen binnenkort de mogelijkheid om te genieten van nog meer comfort. In de Airbus A380 en de nieuwe Boeing B787 Dreamliner worden luxueuze cabines gebouwd waarin mensen tijdens de vlucht genieten alle luxe, waaronder een butler.

/ In de wolken

In het business-class gedeelte van de vliegtuigen worden nieuwe cabines geïnstalleerd met 'The Residence' als hoofdsuite. Deze luxe suites zijn van alle gemakken voorzien en de mensen met het grote geld kunnen zichzelf laten bedienen door een butler, die bij de prijs van een suite is inbegrepen.

/ Nóg meer luxe

Je eigen butler, een riant plekje voor jezelf, het klinkt al erg goed maar er is meer. Zo zijn de luxe suites uitgerust met een mini-bar en heerlijk bed en een riante kledingkast. Ook hebben de passagiers een grote televisie tot hun beschikking en kunnen zij heerlijk bijkomen tijdens de vlucht. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de foto's en het filmpje. In één woord: adembenemend!

[gallery type="rectangular" ids="138801,138803,138805"]