De 5 meest exclusieve vakantiebestemmingen

Normale mensen gaan op vakantie naar een camping in Zuid-Frankrijk of naar een Grieks eiland. Voor ons, Playboymannen, i...

Normale mensen gaan op vakantie naar een camping in Zuid-Frankrijk of naar een Grieks eiland. Voor ons, Playboymannen, is dat natuurlijk te min. Daarom lichten wij speciaal voor jou vijf zeer exclusieve vakantiebestemmingen uit. Omdat wij het waard zijn.

/ Villa Bellissima VI, Italië

Deze villa heeft 22 suites en een buitenterras, een werkkamer, een zwembad, tennis- en basketbalvelden, een spa en een fitnesscentrum om alle cocktails aan de bar er weer af te sporten. Het stulpje kost € 122.277 per week. Da’s weer andere koek dan Rimini.

/ Isla de sa Ferradura, Spanje

Je eigen hacienda! Je hebt toegang tot een subtropische lagoon en er is een verborgen grot dat is omgebouwd tot een spa. Je hebt een eiland helemaal voor jezelf. Ben je het Robinson Crusoë deluxe-gevoel beu, dan ben je binnen de kortste keren ook op Ibiza.

/ Musha Cay, Bahamas

De Bahamas mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Musha Cay is een eilandengroep die bestaat uit elf privé-eilanden waar je in alle rust op zoek kunt gaan naar de Fontein der Eeuwige Jeugd. En anders verblijf je gewoon in de villa van 930 vierkante meter of ga je met je privéjet een vluchtje maken. Opstijgen en landen doe je gewoon op je privébaan. En dat privéjet kun je best betalen als je hier op vakantie kunt voor € 33.470 per nacht.

/ Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Zwitserland

Het is de duurste bestemming op deze lijst: de Royal Penthouse Suite in het President Wilsonhotel in Genève, Zwitserland. De suite beslaat de volledige bovenste etage en heeft onder andere een buitenzwembad met zout water, vergaderruimtes en een personal assistant. Het spectaculaire uitzicht over het Meer van Genève krijg je er gratis bij. Dat mag ook wel, bij een prijs van € 46.411 per nacht!

/ Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino, Las Vegas

We hebben natuurlijk het beste voor het laatst bewaard: de Hugh Hefner Sky Villa! Zwembaden, sauna’s, een butler die 24/7 voor je klaarstaat… Oh ja, en een jacuzzi van € 625.000 en een draaiend bed. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is aanwezig. Voor één nacht betaal je € 30.346. Playmates zijn niet inbegrepen.