Dit zijn sekshotels die je bezocht moet hebben

Of ben je er stiekem al een keertje geweest? Je antwoord is bij ons veilig, hoor.

hotel

Sekshotels

Hotels die je voor een paar uurtjes kan huren; ze zijn er overal ter wereld. Best een uitkomst, toch? Het leven wordt maar duurder en duurder... Waarom zou je voor de daad een hotel de hele nacht moeten huren terwijl dat ook in een paar uurtjes kan? Dat scheelt tijd en geld: alleen maar voordelen, dus. Mocht je binnenkort nog op reis gaan en een avontuurtje willen in een van deze lovehotels, hebben wij een paar van de leuksten voor je uitgezocht. Dat doen wij gewoon voor je. Scheelt jou weer tijd en energie die je dan weer in andere dingen kan stoppen. Veel plezier!

Japan

Lovehotels – zoals ze worden genoemd; wel zo netjes natuurlijk – past precies bij de Japanse cultuur. Maar eigenlijk wordt er hier gewoon keihard doktertje gespeeld. Ze zijn razend populair in Japan. Hier een paar voorbeelden:

Mexico

Ook in Mexico zijn er genoeg lovehotels te vinden. Kijk met ons mee of er wat voor je tussen zit.

Nederland

Voor de mensen die in Nederland blijven: we hebben natuurlijk ook voor jou iets uitgezocht. Ook in Nederland zijn er genoeg hotels te huren waar je per uur betaalt. Maar waar? Via Secretrooms kan je gemakkelijk een kamer boeken voor een paar uur. Je kan het zo 'romantisch' niet bedenken of het is er wel. Een jacuzzi? Check. Rozenblaadjes? Check. Een zwembad voor jullie tweetjes? Ook check. Van Groningen tot aan Amsterdam, voor iedere inwoner van Nederland is er wel iets in de buurt te vinden.

Knowhow
  • Adobe Stock