Deze week in sex: in de kapsalon en op de parkeerplaats

Het is het heetste weekend aller tijden en wij doen daar gerust nog een paar graden bovenop. Het is weer een bomvolle We...

Het is het heetste weekend aller tijden en wij doen daar gerust nog een paar graden bovenop. Het is weer een bomvolle Week in Sex met de allermooiste foto’s en filmpjes. Geniet ervan en ga dan weer verder met afkoelen.

/ Sexy op Snapchat

Chelsea Ferguson is een model en stripper aan de andere kant van het Kanaal. Om haar vele fans op Snapchat te plezieren, postte ze regelmatig sexy selfies op de app. Zette, ja, want Snapchat was not amused en heeft haar account verwijderd. Gelukkig hebben haar fans de foto’s bewaard, zodat we er allemaal van kunnen blijven genieten. En gelukkig voor alle Chelsealievende mannen, is ze verhuisd naar Twitter, waar ze vrolijk verdergaat met het posten van haar foto’s. En daar worden wij ook erg vrolijk van.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="139479,139481,139483,139485"]

 

/ Kappen zonder kleren

Heb jij er ook zo’n hekel aan om bij de kapper te zitten en verplicht mee te moeten doen met haar kletspraatjes? Was dan naar Rusland gegaan. Daar is een kapsalon waar de kapsters zonder bedrijfskleding je haar onder handen nemen. Of eigenlijk: helemaal zonder kleding. Je betaalt hier natuurlijk wel iets meer voor, omgerekend zo’n €70 (hetzelfde bedrag dat vrouwen betalen bij een normale kapper). Wil je zelf ook uit de kleren, dan mag je de helft meer betalen. Helaas is er een inval gedaan bij de kapsalon en is de business opgeheven. Misschien een leuk idee om in Nederland in te voeren?

https://youtu.be/wPLJug_QuyY

/ Op de parkeerplaats

Wat doet Miley Cyrus als ze niet naakt op haar sloopkogel zit? Nou, een flinke portie sexytime met haar (vermoedelijke) nieuwe vriendin Stella Maxwell. Ze zijn gefilmd op een parkeerplaats waar het er gepassioneerd aan toegaat.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZLqZcS2mng

Miley heeft met Stella een echte Victoria’s Angel te pakken. Good for you, Miley! Wij zien groen van jaloezie.

[video_ad]

/ ‘Ik voel me sexy als ik dans’

En omdat we geen genoeg krijgen van sexy filmpjes, als toetje een dance-off van twee K-popdanseressen. Twee sexy danseressen doen hetzelfde dansje op hetzelfde nummer. De vraag aan jou is: wie doet ’t beter?

https://youtu.be/dIxJcvRUxH0

https://youtu.be/yEEMkQlGDik