Dronken tiener zet tatoeage met namen maten!

Je kent het wel, lekker op vakantie met je maten, lekker gekke dingen doen en een vakantie meemaken om nooit meer te ver...

Je kent het wel, lekker op vakantie met je maten, lekker gekke dingen doen en een vakantie meemaken om nooit meer te vergeten. De Brit Danny-Joe Parkinson kan hierover meepraten maar dan niet bepaald om een hele positieve reden. Na een avondje goed doorhalen op vakantie met zijn maten besloot hij alle 15 namen, en die van zichzelf, te laten tatoeëren op zijn arm..

/ Wedden dat je het niet doet

Natuurlijk, zoals dat altijd gaat met vrienden, jut iedereen elkaar op en van het één komt het ander. Zo ook bij Danny-Joe. Zijn maten vonden hem maar een pussy als hij niet alle namen van zijn vrienden zou laten tatoeëren. Had had per slot van rekening al 13 andere tatoeages dus waarom niet nog een paar erbij?

/ Vol met lelijke tatoeages

Naar eigen zeggen zit Danny-Joe vol met tatoeages die hij achteraf liever niet had laten zaten. Zo heeft hij, ook in een dronken bui, het woord BBQ laten tatoeëren op zijn rib en op zijn heup het getal 7 laten zetten, dit slaat op het kamernummer van zijn vorige vakantie met dezelfde vrienden. Je zou bijna denken dat hij er een sport van maakt om in een dronken bui een tattoo te laten zetten. Voorlopig maar even bijkomen lijkt ons het beste, wat een vreemde snuiter.