BIZAR: budget nieuwe autoshow voormalig Top Gear-trio!

Nee, financieel gaan de voormalige Top Gear-mannen en zeker niet op achteruit bij Amazon. Vandaag werd bekendgemaakt met...

Nee, financieel gaan de voormalige Top Gear-mannen en zeker niet op achteruit bij Amazon. Vandaag werd bekendgemaakt met welk budget de mannen mogen werken voor de nieuwe autoshow en aan geld geen gebrek! Amazon pakt flink uit en geeft het trio maar liefst €227.000.000 om te besteden. Dat belooft wat..

/ Grootste budget ooit!

Met dit budget zouden de mannen het grootste budget ooit hebben voor een televisie-productie. Ter vergelijking, de Bond-film Skyfall kostte €280.000.000 euro om te produceren. Het nieuws komt uit zeer betrouwbare bron, de producer van Top Gear (die mee is verhuisd naar Amazon met Jeremy, James en Hammond) kwam naar buiten met het nieuws van het miljoenenbudget voor de kersverse autoshow.

/ Keuze snel gemaakt

Naar verluidt is het gigantische geldbedrag de voornaamste reden geweest om voor Amazon te kiezen. De mannen hadden onder meer van grote productiemaatschappijen zoals Netflix aanbiedingen, maar sloegen deze af. Jeremy, James en Hammond starten in 2016 en gaan dan 36 afleveringen maken. Mocht de honderden miljoenen kloppen, dan hebben zij per aflevering een budget van €6.300.000! Wij wrijven alvast in onze handjes!