Scalpers komt naar Nederland

Het Spaanse mannenlabel Scalpers wil Nederland veroveren – en waar beter te beginnen dan in Amsterdam? Het merk, dat een...

Het Spaanse mannenlabel Scalpers wil Nederland veroveren – en waar beter te beginnen dan in Amsterdam? Het merk, dat een begrip is in Spanje en Zuid-Amerika, opent haar eerste shop-in-shop in onze hoofdstad.

/ Spaanse verovering

In samenwerking met fashion brand house BLGD. zet Scalpers dit najaar haar eerste stap op Nederlandse bodem. Op korte termijn wil het merk monobrand stores openen op strategische plekken in ons land. Deze modieuze Spaanse verovering vinden wij wel prima!

[video_ad]

/ Kleed je als een hertog

Casual preppy’ en ‘urban dandy’ zijn woorden waarmee oprichter Rafael Medina zijn label graag laat omschrijven. Medina is de 20e hertog van Feria (Spanje) en staat vooral bekend om zijn jet setleven en uitgesproken gevoel voor mode. Dit betekent natuurlijk een ruime verscheidenheid aan (maat)pakken, jasjes en blazers in de collectie, maar ook mooie ready-to-wear die ook nog eens betaalbaar is. Daar worden wij ook wel blij van. Wie niet bang is voor felle kleuren, zich out of the box durft te kleden en openstaat voor andere invloeden, heeft in Scalpers een ideale amigo gevonden.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="140783,140785,140787"]