Zo scoor je een trio

Als wij mannen mochten kiezen zouden we de lakens het liefst met twee vrouwen tegelijk delen. Het streelt ons ego, we wo...

Als wij mannen mochten kiezen zouden we de lakens het liefst met twee vrouwen tegelijk delen. Het streelt ons ego, we worden een ervaring rijker en we hebben controle over twee vrouwen tegelijk. De beste manier om een trio te scoren is met behulp van deze vier stappen:

1. Je moet heel zeker weten dat je dit wiltDe realiteit kan heel anders zijn dan je fantasie. Zorg ervoor dat je pro bent in communicatie, dit zal je nodig hebben voor stap 3.

2. Bespreek je dirty fantasy met je partnerJe kunt je alvast voorbereiden op een erg lang gesprek met je vrouw of vriendin. Blijf er net zolang over praten tot je er ziek van wordt en het idee bijna normaal lijkt. Alleen als jullie het allebei 100% willen dan wordt het tijd om verder te gaan met de planning.

3. Ga opzoek naar het derde wiel, of, als je single bent, de andere twee wielenHierbij moet je het derde wiel natuurlijk niet laten voelen als het derde wiel. Het is wel de bedoeling dat iedereen op dat moment evenveel aandacht krijgt en evenveel kan participeren.Je kan rondvragen aan kennissen of ze iemand kennen, maar je kan ook aan een random iemand vragen of ze zin heeft in een trio. Verder kan je naar speciale sites gaan of een swingersclub bezoeken.

4. Het moment voorbereidenIets wat je zeker moet doen, is genoeg condooms in huis hebben. Je wil natuurlijk geen ziekte oplopen.