I did not have sex with that woman

Sex op de werkvloer, het is een van de meest populaire sex-fantasiën. Ongeveer de helft van de Nederlanders fantaseert o...

Sex op de werkvloer, het is een van de meest populaire sex-fantasiën. Ongeveer de helft van de Nederlanders fantaseert over sex op het werk. Volgens onderzoek van vacature-website Jobbird maakt ten minste een op de drie Nederlanders ook daadwerkelijk aantstalte om deze fantasie waar te maken. Uit het onderzoek onder 500 bezoekers van de website werd niet helemaal duidelijk of er ook daadwerkelijk op het kantoor gesekst wordt.

/ Relatie, one night stand of flirt

Van diezelfde 500 ondervraagden had vijftien procent een vaste relatie met een collega, twaalf procent hield het bij een one night stand of een zoenpartij met een collega en acht procent ging niet verder dan een onschuldige flirt.

/ Geheime plekjes

Mocht je wel van plan zijn om werk te maken van je sexy collega, is het van belang dat je goed bedenkt waar je dit wilt doen. Om alvast wat inspiratie op te doen: Over deze vijf plekken wordt het meest gefantaseerd:

De toiletten op het werkHet is misschien niet de meest sexy plek, maar erg handig. Toiletdeuren kunnen op slot, dus de pakkans is relatief klein.

De kopieerkamerDe geluiden van de kopieermachine kunnen gekreun mooi maskeren, nu maar hopen dat er niemand de verse kopietjes op komt halen.

De liftZeker buiten werktijd is de lift een geliefd plekje. Helaas zijn veel liften tegenwoordig uitgerust met camera's, wat de pakkans wel enigszins vergroot. Tenzij je daarop kickt natuurlijk!

Het noodtrappenhuisLaten we eerlijk zijn, wie neemt er nou de trap als er ook een lift is? Juist, niemand. Daar kun je vriendelijk gebruik van maken door het noodtrappenhuis als jullie geheime plekje in te wijden.

Het bureau van de baasDit is misschien wel het stoutste plekje van allemaal. Heb je een vrouwelijke baas? Dan maakt een uitvoering met de baas zelf dit fantasietje misschien nog wel een tikkeltje spannender.

/ Roddels

Hoe spannend het ook kan zijn, een affaire op het werk is niet altijd de meest verstandige keuze. Zeker als het op regelmatige basis gebeurt, of het uitloopt op iets serieuzers kan het veel geroddel tot gevolg hebben. Volgens de wet mag je niet overgeplaatst of ontslagen worden op basis van een affaire. Dat betekent echt niet dat de baas geen andere reden zoekt om je eruit te werken, nadat je zijn bureau gebruikt hebt voor je avontuurtjes.

Hoe spannend het wellicht ook is, in 70 procent van de gevallen gaat een relatie op het werk ook weer stuk.