Zo wordt jouw seksfantasie werkelijkheid

Het maakt niet uit hoe goed je moves werken. Als je getrouwd bent en telkens hetzelfde doet in bed, kan het erg saai wor...

Het maakt niet uit hoe goed je moves werken. Als je getrouwd bent en telkens hetzelfde doet in bed, kan het erg saai worden! Met deze simpele tip wordt je seksfantasie werkelijk volgens een top seksonderzoekster!

Routineseks is saai en zodra je vrouw het saai vindt, wordt haar verlangen naar sex ook minder. Het ergste is dat de meeste getrouwde stellen niet bespreken wat ze nou echt willen in bed. Zelfs als je jarenlang met iemand samen bent kan sex talk nog steeds eng zijn, omdat het een gevoelig onderwerp is, zegt seksonderzoekster Kristen Mark van de University of Kentucky. Vooral als het onderwerp van gesprek gaat over het uitproberen van iets nieuws.

/Droom van vannachtKristen Mark heeft een perfect idee bedacht om toch je meest kinky idee voor in bed voor te leggen aan je vrouw! En dat is: Vertel je vrouw je 'gekke droom' van vannacht. In deze droom doen jullie natuurlijk datgene waar jij écht over fantaseert!

/Samen lachen of jackpotAls ze doodsbang wordt van een trio, anale sex, sm of wat dan ook, dan kunnen jullie samen lachen over je 'gekke droom'. Maar raakt ze geboeid? Dan heb jij de jackpot gewonnen! Het maakt het gemakkelijk om te zeggen: 'Laten we het gewoon proberen.' En zodra jullie praten over seksuele avonturen, bekent zij ook sneller wat haar kinky gedachten zijn!

/GelukkigMet dit kleine leugentje zal je relatie een stuk beter gaan op gebied van sex. Je 'droom' brengt het gesprek in ieder geval op gang. Volgens Mark zijn koppels die over sex praten veel gelukkiger met hun seksleven. [video_ad]