8 kledingtips van James Bond's kostuumdesigner

Laten we eerlijk zijn mannen, we willen allemaal een beetje lijken op James Bond. Om je op weg te helpen heeft kostuumde...

Laten we eerlijk zijn mannen, we willen allemaal een beetje lijken op James Bond. Om je op weg te helpen heeft kostuumdesigner Jany Temime een paar kledingtips waarmee je die elegante en mysterieuze look krijgt.

1. Ga voor een blauwe smokingIemand die net zoveel zwart draagt als agent 007 moet ook een paar andere opties hebben. Ga voor een blauwe smoking in plaats van een zwarte. Zo word je niet vergist met een ober.

2. Ga nooit, maar dan ook nooit voor goedkope schoenenEen paar schoenen kan alles over je zeggen. De volgende ochtend staan ze naast je bed, dus het is beter als ze er goed uit zien.

3. Houd kleuren simpelKleuren zijn gevaarlijk, omdat ze opvallen volgens Temime. Dit is een slechte keus voor een spion. 'Om het subtiel te houden, kies ik mijn das in dezelfde kleur als mijn pak.'

4. Als je traint staat alles beterVeel mannen vragen aan Temime om één ding te noemen die hen laat lijken op Mr. Bond. 'Ga naar de sportschool!' Daniel Craig is erg fit en al zijn kleding flatteert zijn lichaam.

5. Vertrouw de Britten als het gaat om schoenenKlassieke Engelse schoenen zijn het beste, van slippers tot aan klimschoenen.

6. Besteed aandacht aan casual looksJames Bond besteedt de helft van zijn tijd underdressed en jij ongetwijfeld ook. Zorg voor een goede chino en een polo shirt, iets dat past en niet te groot is. Het is wel de bedoeling om te pronken met je lichaam.

7. Zorg voor de juiste 'gadgets'Tablet, telefoon, horloges en wat niet. De moderne man is overladen met gadgets. Maar houd het wel fijntjes. Als je een grote portemonnee hebt, vervang deze dan door een kleine leren kaarthouder.

8. Je kleden als een miljoen dollar en avontuurlijk zijn sluiten elkaar niet uit'Ik hoop dat wanneer je James Bond ziet, je je beseft dat je een heel actief leven kunt leiden en er tegelijkertijd sexy uit kunt zien zonder jezelf te beperken.' [video_ad]