Mélanie (26) uit Luik

[divider]Bekijk alle foto's van Mélanie[/divider] Huisfotograaf Ivor Paanakker maakte deze maand een prachtige Blootg...

[divider]Bekijk alle foto's van Mélanie[/divider]

Huisfotograaf Ivor Paanakker maakte deze maand een prachtige Blootgeven serie met Mélanie. Na de shoot stelden wij Mélanie nog enkele vragen over haar shoot en natuurlijk een aantal spannende vragen over haar dagelijks leven.

Wat vond je van de shoot?

Ik vond het echt een geweldige ervaring, de sfeer was heel erg ontspannen. Iedereen was in een goede bui en zo aardig! Er werden veel grapjes gemaakt en ik voelde me echt op mijn gemak. De locatie was ook prachtig, dus dat droeg ook bij aan de sfeer.

Was het de eerste keer dat je naakt poseerde?

Nee, maar wel de eerste keer voor Playboy. Dat is echt een grote eer! Ik heb me via de website aangemeld en toen kreeg ik de vraag of ik deze fotoshoot wilde doen. Ondanks dat ik uit België kom, is de Nederlandse Playboy echt een grote naam. Ik zou het zo nog een keer doen!

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Oh, dat vind ik moeilijk om te zeggen. Ik heb daar nooit over nagedacht. Ik was altijd een vrij verlegen meisje, maar voor de camera verandert dat. Dan speel ik met de camera en voel ik me helemaal op mijn gemak. Maar als ik toch iets moet noemen, vind ik mijn bovenlichaam het mooist.

Wat is je meest erogene zone?

Ik heb niet een specifieke zone op mijn lichaam, ik ben gek op oogcontact. Ik vind het heel spannend als je echt een vonk voelt met iemand. Een emotionele klik vind ik echt heel erg sexy! Al vind ik het ook behoorlijk opwindend als iemand heel erg langzaam afdaalt langs mijn lichaam. Een beetje plagerig en niet meteen je zin krijgen, houdt het wel spannend.

Doe je aan dirty talk?

Dat hangt helemaal van de mood af, ik praat wel in bed, de ene keer is dat wat meer dirty dan de andere keer. Als ik intieme sex heb, zeg ik heel sensuele dingen. Soms gaat het er wat ruiger aan toe en dan heb ik wat spannendere teksten. Vooral de afwisseling tussen die twee houdt mijn seksleven spannend. Ik heb dus ook geen vaste zinnetjes of woordjes die ik zeg, het gaat meer vanzelf, met het gevoel van dat moment.

Wat is je grootste seksblooper?

Toen ik in mijn eindexamenjaar zat, gingen we met de hele klas op schoolreis. Ik stond toen op het punt om sex te hebben met een jongen die bij mij in de klas zat. Toen hij bij mij in bed lag, kwamen er vijf leraren onze kamer binnen. Ze waren op zoek naar een ander meisje, maar vonden toen die jongen bij mij in bed. Dat was best wel beschamend. Ze waren ook erg boos en dreigden mijn ouders te bellen. Dat dreigement hebben ze waargemaakt. Ik was natuurlijk doodsbang om naar huis te gaan. Ik had verwacht dat mijn ouders heel erg boos zouden zijn, maar eigenlijk konden ze er juist alleen maar heel erg om lachen. Ze hebben me dus vooral uitgelachen, wat op dat moment echt heel erg gênant was. Nu ik erop terugkijk, heb ik eigenlijk echt heel toffe ouders, lang niet iedereen had zo gereageerd, denk ik.

Heb je ooit weleens een date gehad via internet?

Nee, daar ben ik niet zo van. Ik versier liever iemand als ik op stap ben of in de sportschool. Oogcontact en flirten vind ik heel erg leuk, via internet gaat dat toch minder. Ik heb het wel geprobeerd, Tinder bijvoorbeeld, maar het was niks voor mij. Via een scherm voel je niet of je een echte connectie met iemand hebt. Je moet ineens via tekst uitdrukken wat je normaal met lichaamstaal doet, daar ben ik totaal niet gevoelig voor. Bovendien vond ik niet dat er leuke mannen op zaten. Ik heb de app dus maar weer verwijderd.

Dat vind ik echt onzin, orgasmes faken. Daar heb je toch helemaal niks aan!

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Als ik mijn bedpartners mag geloven wel, ik krijg in elk geval geen commentaar! Al probeer ik daar juist wel open voor te staan. In bed ben je nooit uitgeleerd, vind ik. Ik hou van dingen ontdekken en leren hoe het beter kan, zodat je samen steeds een stukje beter wordt. Als we niet steeds bij zouden leren en grenzen op zouden zoeken, wordt het allemaal zo saai. Als ik nieuwe dingen uitprobeer, luister ik goed naar mijn partner. Ik wil weten wat hij lekker vindt.

Heb je in bed dan ook graag de touwtjes in handen?

Nee, dat dan weer niet. Ik vind het heel spannend als mijn partner dominant is. Natuurlijk wisselt dat zich weleens af, maar over het algemeen is hij de gangmaker.

Heb je ooit een orgasme gefaked?

Dat vind ik echt onzin, orgasmes faken. Daar heb je toch helemaal niks aan! Ik hou van eerlijkheid. Hoe kan een man nou weten wat ik echt lekker vind als ik doe alsof? Ik vind het juist zo leuk om samen dingen te leren, hij moet ook van mij kunnen leren wat ik lekker vind en dat kan niet als je orgasmes faket.

Wat is de vreemdste plek waar je ooit sex gehad hebt?

Mijn allereerste keer heb ik sex gehad in de tuin van een vreemde. Dat is natuurlijke een heel rare plek voor een eerste keer. Ik denk dat het dus ook wel meteen de vreemdste plek is. Het was wel erg spannend, omdat er toch een kans is dat je betrapt wordt.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En de jongste?

Mijn jongste bedpartner was maar een jaar jonger, dus dat is geen groot verschil. De oudste was elf jaar ouder.

Wat is het stoutste dat je ooit op sexueel vlak gedaan hebt?

Ik heb ooit een keer sex gehad met mijn leraar, op zijn bureau. We waren echt net klaar toen de andere leerlingen binnen kwamen omdat de les begon. Dat was erg stout, maar ook heel erg spannend. Het is toch een fantasie van veel meisjes. Ik had als jong meisje ook deze fantasie, maar ik had nooit verwacht dat het uit zou komen. Het geeft dan toch een extra kick dat je dat hebt waargemaakt.

Wat is je stoutste fantasie?

Ik ben hetero, maar ik zou graag een keer het bed willen delen met een andere dame. Vooral om te kijken hoe dat is. Ik weet niet of ik dan een triootje zou willen of echt één op één met haar. Niet dat ik op dit moment plannen aan het maken ben om dit ook uit te voeren hoor, ik zie wel of het er een keer van komt. Ik moet het misschien ook even met mijn vriendje overleggen. Al denk ik wel dat als hij het goed vindt, hij sowieso mee wil doen, dan wordt het dus een triootje!

Heb je ooit weleens sex gehad met iemand waarvan je de naam niet wist?

Nee, dat eigenlijk nooit. Ik heb altijd wel vriendjes of vaste scharrels gehad. Ik heb een keer een onenightstand gehad, maar zijn naam wist ik gelukkig!

>Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Ik heb alleen een vibrator eigenlijk. Dat is niet een heel uitgebreide collectie dus, [lacht]. Maar meer heb ik ook niet nodig!

[divider]Bekijk alle foto's van Mélanie[/divider]