Heineken extra vers

Goed nieuws voor alle kroegtijgers van Nederland: er is nieuw bier op de markt. Heineken extra vers, gewoon te vinden in...

Goed nieuws voor alle kroegtijgers van Nederland: er is nieuw bier op de markt. Heineken extra vers, gewoon te vinden in het koelschap. Voortaan kun je dus vanaf de bank genieten van een kakelverse, goudgele rakker. Laad maar vol die Walking Fridge!

Voor ieder wat pils"De consument kan nu proeven wat wij brouwers rechtstreeks uit de lagertank proeven", zegt meesterbrouwer Willem van Waesberghe. Voor hem is niets zo heerlijk als vers gebrouwen bier. "Hoe verser, hoe verfrissender de smaak."

Haastige spoed is zeker goedZelfde receptuur, maar uniek in zijn snelheid. Het vers gebrouwen goedje wordt onmiddelijk na het bottelen in een luchtdicht papiertje gewikkeld en in een minimaal temperatuurtje naar de supermarkten gereden. Verrassend is ook het bewaaradvies: "Zo snel mogelijk nuttigen, voor de meest pure sensatie." Een mooi excuus om ook op woensdag een flesje te poppen.

Vers van de pers Het bier wordt nu in 33 supermarkten verkocht, waaronder Dekamarkt, Dirk, Plus en Hoogvliet. Op korte termijn zal het bier waarschijnlijk ook in de grote winkels te vinden zijn. Tussen het melk en de vruchtensapjes in. Misschien wel met voorbedachte rade.

Heb jij hem al geproefd?