Bugatti en Palmer Johnson komen met bizar snel jacht

Wat gebeurt er als Bugatti, de producent van de snelste auto's ter wereld, samen gaat werken met Palmer Johnson, de make...

Wat gebeurt er als Bugatti, de producent van de snelste auto's ter wereld, samen gaat werken met Palmer Johnson, de maker van de dikste jachten ter wereld? Dan ontstaat de Niniette, een overdreven luxe combinatie tussen en speedboot en jacht.

De Niniette zal uitgebracht worden in drie modellen, variërend tussen 13,4 en 26,8 meter. Het jacht is gemaakt van carbon en titanium en bevat herkenbare stijlelementen van de auto's van Bugatti en de boten van Palmer Johnson.

Lees ook: Hebben: vliegend jacht met openluchtzwembad en nachtclub

Zoals we van Bugatti gewend zijn, zal het jacht ook aardig wat snelheid in huis hebben. Zo bereikt de boot een topsnelheid van 38 knopen. Voor de scheepvaartleek onder ons: dat is 180 kilometer per uur. Best een snel bootje dus.

Het jacht is niet alleen snel, maar beschikt ook over twee woonkamers en een luxe suite voor vier personen. Dan nog het prijskaartje. Dit briljante dink kost een slordige 2,2 miljoen dollar. En dan heb je de kleinste variant.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="148231,148233,148235,148237,148239" orderby="rand"]