De dikste auto's van 2015

2015 was een jaar waarin de autoliefhebber zijn geluk niet op kon. Het ene na het andere racemonster rolde de showroom i...

2015 was een jaar waarin de autoliefhebber zijn geluk niet op kon. Het ene na het andere racemonster rolde de showroom in. Dit zijn de heetste auto's waar we ons afgelopen jaar aan verlekkerd hebben.

Lees ook: 6 supersportwagens die we terugzien in 2016

Porsche 911 GT3 RS

Dee 911 bestaat al een halve eeuw en tussendoor is Porsche het model natuurlijk blijven updaten en bijschaven. Hier het meest verse resultaat. De prijs? 248.600 euro.

Mercedes-AMG GT S

Een Duits racemonster dat sinds dit jaar een gedegen concurrent voor de Porsche 911 is. Mercedes heeft met de AMG GT S een auto afgeleverd waar iedereen die op zoek is naar een sportwagen een kijkje naar moet nemen. Het prijskaartje van 165.950 euro is in vergelijking met de 911 zeker niet verkeerd.

McLaren 570S

McLaren is afgelopen jaar met een heerlijke sportauto in de Sports Series gekomen: de 570S. Volgend jaar komen ze ook nog met een lichtere variant, de 540C. De 540C en de 570S, beiden vernoemd naar het aantal pk's dat ze in huis hebben, zijn voor McLaren dan ook vriendelijk geprijsd op 227.500 euro.

Rolls Royce Dawn

Op de IAA in Frankfurt werd het nieuwste stukje autogeweld van Rolls-Royce gepresenteerd. Deze nieuwe cabrio is geïnspireerd op de erotische frisheid van de dageraad. Deze autoverleiding komt met een nog onbekend prijskaartje.

Aston Martin DB10

Met het uitkomen van de nieuwe Bondfilm Spectre, kan de bijbehorende Aston Martin DB10 natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Van de DB10 zijn maar tien stuks geproduceerd, exclusief voor Mr. Bond, waarvan er tijdens de opnames zeven in de vernieling gereden werden. In 2016 wordt een van de drie overgebleven exemplaren geveild.