Deze belachelijk mooie treinreis door Zuid-Afrika moet je een keer maken

Als je Zuid-Afrika een keer écht goed wilt bekijken en niet van een hobbelige autorit houdt, dan is de Rovos Rail op je...

Als je Zuid-Afrika een keer écht goed wilt bekijken en niet van een hobbelige autorit houdt, dan is de Rovos Rail op je lijf geschreven. Met deze übercomfortabele trein hoef je je nergens druk om te maken. Je moet alleen opletten of je wel goed genoeg om je heen kijkt.

Je stapt op in Pretoria. Van daaruit maak je een 51 uur durende rit naar Kaapstad. Onderweg zijn meerdere excursies mogelijk. Een perfecte manier om kennis te maken met het prachtige landschap en de niet toeristische plekken van Zuid-Afrika.

De trein wordt 'Afrika's trots' genoemd en bestaat uit 36 luxe suites. In totaal kunnen er 72 mensen aan boord. Alle suites voorzien van een badkamer, een toilet en er zijn diverse coupés waarin gegeten, gedanst of ontspannen kan worden. Bon voyage. Meer info vind je hier. Geloof ons, pracht komt deze reis dicht in de buurt van de wereldberoemde Transsiberië Express. Deze duurt alleen wat korter.

Lees ook: In de Skydeck vlieg je letterlijk met je hoofd in de wolken

[gallery size="medium" type="rectangular" ids="151289,151291,151293,151297,151299,151301"]

https://www.youtube.com/watch?v=mGDz3zH8Gig