Koningin Pamela Anderson naakt in Nederlandse Playboy

We zijn allemaal opgegroeid met Pamela Anderson, de vrouw voor wie het woord sekssymbool is uitgevonden. Met een iconisc...

We zijn allemaal opgegroeid met Pamela Anderson, de vrouw voor wie het woord sekssymbool is uitgevonden. Met een iconische naaktshoot staat ze in de Nederlandse Playboy, die nu hier te bestellen is.

Het grote publiek leerde haar kennen door Baywatch. Hoogstpersoonlijk zorgde ze ervoor dat de serie een wereldhit werd. Maar het begon natuurlijk allemaal in 1989, met haar eerste naakthoot voor Playboy.

Op 22-jarige leeftijd werd ze Playmate van de Maand in februari 1990. "Playboy belde me en liet me overvliegen. Ik had nog nooit gevlogen", blikt de godin van Canadese komaf terug.

Labatt

Pamela was in die tijd net begonnen als model voor een biermerk, nadat ze was gespot tijdens een Canadian footballwedstrijd. In de pauze pikte een camera haar uit het publiek en onder veel gejuich eindigde ze uiteindelijk op het speelveld.

Doordat ze toevallig een shirt van Labatt aanhad, werd ze niet veel later door datzelfde biermerk benaderd. "Ik kan me nog goed herinneren dat ik hetzelfde T-shirt aanhad toen ik voor het eerst aankwam bij Playboy Enterprises, in Beverly Hills".

Lees ook: Hugh Hefner: de jonge jaren

Een shoot op dit niveau was nieuw voor de toen nog onervaren Pamela. "De fotograaf schoot een compleet rolletje vol, ik was bloednerveus. Totdat ik de eerste foto's zag. Vanaf toen werd het moeilijk om mijn kleren aan te houden."

Noem dat laatste maar een understatement. Er volgden nog veertien reportages, Pamela groeide uit tot de koningin van Playboy en de mooiste vrouw op aarde, waar eigenlijk iedere man het wel over eens was.

Bekijk: Vintage: Pamela Anderson 

En we zijn nog lang niet uitgekeken op het 48-jarige sekssymbool. Deze maand staat ze dus in de Nederlandse Playboy, een nummer om te bewaren. Het betreft namelijk de laatste naaktreportage ooit in de Amerikaanse Playboy. Voor alle duidelijkheid: wij blijven op dezelfde voet doorgaan met het stijlvolle naakt dat we al jaren brengen.

De nieuwste fotoshoot vind je niet alleen terug in het nummer dat nu in de winkel ligt, je bekijkt alle foto's ook hier. Leve de koningin!

Feest, Pamela Anderson naakt in de Nederlandse Playboy... ??? Nu in de winkel! #playboynl #playboy #pamelaanderson

Een foto die is geplaatst door Playboy NL (@playboy_nl) op

Tipje van de sluier