We sluiten de dag in stijl af met een... Boulevardier

Iedere avond sluiten we op Playboy in stijl af. Ditmaal doen we dat met een stevige Boulevardier. Deze cocktail leent...
@media (max-width: 679px){#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e72b54666cd img{#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e72b54666cd img{#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e72b54666cd img{#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e72b54666cd img{#fig-65e72b54666cd img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}

Iedere avond sluiten we op Playboy in stijl af. Ditmaal doen we dat met een stevige Boulevardier.

Deze cocktail leent zich prima voor het gure koude weer van nu. Na een paar slokken sta je te vlammen als een baas.

Lees ook: Playboy's gids voor whiskycocktails

Het recept

De Boulevardier kan geserveerd worden met zowel een schijfje citroen als een schijfje sinaasappel. Beide geven de cocktail een net iets andere touch.

Laatste nieuws