Satisfaction: Lizzy Jagger

Ze was de liefdesbaby van een van de meest glamoureuze koppels ooit; Mick Jagger en Jerry Hall. Maar Lizzy Jagger is nie...

Ze was de liefdesbaby van een van de meest glamoureuze koppels ooit; Mick Jagger en Jerry Hall. Maar Lizzy Jagger is niets dan een doodnormale jongedame zonder poeha.

"Mensen denken door mijn vader altijd dat ik een rockchick ben, maar ik ben gewoon een heel bescheiden meisje", aldus Jagger. "Maar ik moet toegeven dat ik af en toe wel van wat gekkigheid hou. Deze shoot voor is daar een voorbeeld van."

Lees ook: Miranda Kerr naakt in pikante shoot

Lizzy was de eerste van een setje van vier kinderen. In 1985, toen haar moeder in Playboy verscheen, was ze twee jaar. "We hebben er een familietraditie van gemaakt, jullie zien mijn dochter ooit wel verschijnen", grapt ze. In 2010, 25 jaar na haar moeder, ging ze zelf uit de kleren. "Playboy-shoots ademen onafhankelijkheid. En dat is precies wat vrouwen uit moeten stralen."

Bekijk hier de complete naaktshoot van Lizzy

 

 

 

 

Naakt met een tonijn

Om aandacht te vragen voor het probleem rond overbevissing, poseerde Jagger ook een keer naakt met een tonijn. Ja, deze vrouw heeft een goed hart.