Playboy History: Kim Kardashian

Ze haalt nieuwskop na nieuwskop in Hollywood en daarbuiten. Is de meest geliefde en meest gehate persoon van reality tv...

Ze haalt nieuwskop na nieuwskop in Hollywood en daarbuiten. Is de meest geliefde en meest gehate persoon van reality tv én stond in Playboy! We hebben het over niemand minder dan Kim Kardashian (West).

In december 2007 sierde Kim de pagina's van de Amerikaanse Playboy en zorgde daarmee voor een van de best verkopende nummers van dat jaar. In 2007 was Kim Kardashian nog geen gevestigd merk, sterker nog, Kim was meer de trouwe sidekick van Paris Hilton. Met een sekstape zette de Kardashian zichzelf op de kaart. Op haar Playboy cover prijkt dan ook de tekst: 'Hollywoods new sex star Kim Kardashian takes it all off'.

Lees ook: Satisfaction: Lizzy Jagger

Kim is in de afgelopen jaren niet heel veel veranderd, het principe sex sells is de reality ster zeker bijgebleven als we haar Instagram account mogen geloven. Kim is dan wel niet langer de sidekick van Paris Hilton, tegenwoordig paradeert ze aan de arm van Kanye West. En wij? Wij kunnen nog steeds genieten van naaktfoto's van Kim Kardashian.

Bekijk hier de volledige naaktshoot van Kim Kardashian

Nog meer naakt

Kim had na haar Playboy shoot in 2007 de smaak te pakken, zo poseerde ze in 2014 nog een keer naakt voor de cover van Paper Magazine.