'Ik ben heel blij met de foto's, benieuwd wat mijn vader ervan zou vinden'

Morgen wordt de cover onthuld van de nieuwe Playboy met Lola Brood. De cameraploegen zijn dan ook niet van haar af te sl...

Morgen wordt de cover onthuld van de nieuwe Playboy met Lola Brood. De cameraploegen zijn dan ook niet van haar af te slaan.

Gisteravond vertelde de immer goedgemutste dochter van Herman Brood bij RTL Boulevard nog maar eens over haar er positieve ervaringen met Playboy. "Ik ben echt heel blij met de foto's. Al vind ik het ook spannend, vooral voor mijn vrienden. Iedereen ziet me ineens in mijn blote kont."

Lees ook: Lola Brood met artistieke naakthoot in Playboy

Natuurlijk kan haar vader, die nog steeds een grote invloed op haar heeft, niet onbesproken blijven. "Ik heb best veel van mijn vader, ook qua gedrag. Ik heb zelfs wat van hem aan, maar dat is ook het enige wat ik aanheb, haha. Ook zijn er artworks van hem te zien in de shoot, dus hij komt er wel degelijk in naar voren. Dat wilde ik ook graag."

Wat de in 2001 overleden rocklegende van haar shoot had gevonden, blijft gissen. "Ik ben heel nieuwsgierig hoe hij erop had gereageerd, daarover ben ik veel aan het nadenken." Haar moeder, Xandra, vond het in ieder geval geweldig. "Ik heb zelf in de Penthouse gestaan, dus ik had er ook weinig van kunnen zeggen", aldus Xandra.

Video

Kijk hier het item in RTL Boulevard terug. Wel even doorspoelen naar 21:49.