Nieuwe 'vlam' Bridget Maasland geeft duidelijkheid over relatiestatus

Het liefdesleven van Bridget Maasland blijft de gemoederen bezighouden. De presentatrice werd onlangs met haar nieuwe vlam op het terras gespot en ook in haar eigen podcast gaf ze toe een leuke man te hebben ontmoet. Nadat het management van Bridget liet weten dat er absoluut nog geen sprake is van een relatie, laat ook de man in kwestie zich uit over deze prille liefde.

Bridget Maasland

Bridget heeft een turbulent liefdesleven achter de rug, maar dat betekent niet dat ze bij de pakken neerzit. En even leek het erop dat ze de liefde had gevonden bij de dertigjarige vastgoedadviseur Christian Henry uit Amsterdam.

Pril

Het management van Bridget laat echter weten dat de liefde nog pril is. “Ze zijn aan het daten. Er is nog geen sprake van een relatie”, klinkt het statement. Ook Christian zelf durft het nog geen relatie te noemen, zo laat hij weten aan Story: “Het management van Bridget heeft er al het een en ander over gezegd, daar sluit ik mij bij aan. Ik wil het niet groter maken dan het nu is.”

Leuke date

In de podcast Bridget & Friends: chickchat onthulde de presentatrice al een heel klein beetje over haar nieuwe liefde. “Ik had een heel leuke date”, vertelt ze over haar tijd met Christian. Hiervoor ging Bridget een tijdje om met een Duitse man, maar ze vindt het nu “toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” Ook laat ze weten dat ze deze keer niet iemand datet die volop in de schijnwerpers staat: “Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

De twee hadden onlangs een date waarbij ze genoten van een sunny day op het terras. Een kiekje van het tweetal bekijk je *HIER*.

Misschien ook voor jou:
André vertelde Monique via appje over 'een ander'
Entertainment
  • Grazia, Tips en Weetjes, Shownieuws
  • BrunoPress