'Timothy Fosu-Mensah smeekt rondborstige dame om trio'

In de categorie smeuïg vermaak: hebben we eindelijk weer eens een écht talentvolle voetballer, ligt hij onder vuur wegen...

In de categorie smeuïg vermaak: hebben we eindelijk weer eens een écht talentvolle voetballer, ligt hij onder vuur wegens pikante sms'jes. Tikkie overdreven, als je het ons vraagt, want met een voorstel om eens een trio te doen is natuurlijk niets mis.

Dat was volgens de dame in kwestie, Eglantine-Flore Aguilar, dus wel het geval. De 18-jarige Manchester United-verdediger Timothy Fosuh-Mensah smeekte volgens haar om trioseks met Aguilar en Manchester United-spits Anthony Martial. Het rondborstige vrouwmens stapte vervolgens naar de Britse tabloids met de berichtjes die Fosu-Mensah haar zou hebben gestuurd.

Lees ook: Braziliaanse playmate stript voor voetbalteam

“Kun jij twee tegen één aan? Twee donkere jongens”, whatsappte Fosu-Mensah volgens Aguilar. Fosu-Mensah stuurde vervolgens dat hij zich verveelde en dat hij wilde facetimen. Ook Martial kwam aan het woord. “Hij was charmanter en liever, hij weet hoe je tegen een vrouw moest praten. Toen Timothy weer aan de telefoon kwam, ging het alleen maar over seks", aldus Aguilar.

Aandachtsgeil

Om het maar even op te nemen voor de jongeling die ons nog veel plezier gaat bezorgen: Aguilar is niet vies van een beetje aandacht en helemaal niet als het om voetballers gaat. Eerder deelde ze al de lakens met Mario Balotelli en Ashley Cole en dat nieuws kwam ook vrijwel direct naar buiten. Driemaal raden hoe.

[gallery size="medium" type="rectangular" ids="159169,159171,159173,159175,159177,159179,159181"]