5 simpele doch gouden tips tegen een bierbuik

Weinig bewegen, slecht eten: van hard werken kun je dik worden. Zo blijf je in vorm. 1. ’S OCHTEN...

Weinig bewegen, slecht eten: van hard werken kun je dik worden. Zo blijf je in vorm.

1. ’S OCHTENDS: DE DAUW-WORKOUTUit onderzoek blijkt dat 38% van de hardwerkende kantoormannen ’s avonds te moe is om te sporten. Een oplossing is op de fiets naar het werk te gaan, of de auto net even wat verder weg te parkeren. Neem de trap in plaats van de lift en wandel rond terwijl je telefoneert. Oh ja, 's ochtends voor je werk zwemmen is ook een goede.

giphy

2. ’S MIDDAGS: NAAR JE MAAG LUISTERENEet tussen de middag een salade in plaats van een broodje kroket. Eet alleen als je honger hebt en niet omdat het toevallig lunchtijd is. En stop met eten als je vol zit, in plaats van wanneer het bord leeg is.

giphy (1)

3. IN DE NAMIDDAG: VERMIJD TUSSENDOORTJESDeelt je collega elke dag chocoladekoekjes uit? Lekker, maar daar knap je penstechnisch niet van op. Neem liever een handje noten.

giphy (2)

4. IN DE AVOND: DRINKEN IN PLAATS VAN ETENAls het einde van de werkdag nadert en de vermoeidheid inslaat voelen veel mensen zich slapjes worden. Drink wat in plaats van dat je naar de zoetigheid grijpt voor je suikerkick.

giphy (3)

5. NA HET WERK: ALCOHOLVRIJE DRANKJESJe biertje bevat misschien minder caloriee?n dan een glas appelsap, maar alcohol stimuleert de eetlust en belemmert de afbraak van vet. Drink dus met mate.

giphy (7)