Monica (22) uit Tilburg

De blootgeefster van deze maand is de 22-jarige Monica uit Tilburg. “Ik kan niet seksen zonder geluid.” Hierbij het i...

De blootgeefster van deze maand is de 22-jarige Monica uit Tilburg. “Ik kan niet seksen zonder geluid.”

Hierbij het interview, de volledige fotoshoot bekijk je op Playboy Extra en in de Playboy die vanaf vandaag te koop is.

Wat vond je van de shoot?

Ik heb er altijd al van gedroomd om in de Playboy te staan, dus ik vond het heel gaaf om te doen. Het was voor mij het hoogst haalbare, heb ik vaak gezegd tegen mensen. Nu het al zo snel gelukt is, moet ik weer een nieuw doel stellen. Laat me bij dezen maar roepen dat ik graag nog een keer terug hoop te komen als Playmate, maar ik geloof dat daar dan weer een poos tussen moet zitten. Sinds m’n achttiende ben ik bezig met fotografie. Eerst een half jaartje lingerie en bikini, en toen kwam ik er al snel achter dat naaktfotografie veel beter bij mij past. Playboy is classy, heeft altijd mooie platen. Het is een eer om met Rene de Haan gewerkt te mogen hebben. Hij heeft m’n nummer nu, haha.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn borsten en mijn billen. Ik heb een slank lijntje waar ik weinig voor hoef te doen. Meiden om me heen hoor ik klagen dat ze veel moeten sporten, maar ik ben eigenlijk al m’n hele leven slank. Ik vind dat ik mooie vormen heb en maatje 36 is ook niet verkeerd. Ik sport twee keer per week, doe bijna alles op de fiets en verder eet ik gewoon goed hoor, haha.

Lees ook: Charlotte (21) uit Zwolle geeft zich bloot

Wat is je meest erogene zone?

Dat is echt m’n nek, in die contreien raak ik snel opgewonden. Mijn vriend weet ‘m goed te vinden, die nek. Als hij me likt daar, ben ik meteen verkocht. Toevallig heb ik ‘m vier jaar geleden ontmoet tijdens een shoot. Hij is fotograaf en roept trots tegen iedereen die het wil horen dat zijn meisje in de Playboy komt.

Op wat voor mannen val je?

Mannen met humor, mannen die echt zichzelf durven te zijn. Maar ze moeten absoluut geen kapsones hebben, want dat is echt een afknapper. Een bloemetje hoeft van mij niet, maar ik kan het wel waarderen als hij zo nu en dan romantisch de deur openhoudt.

Hoe flirt je?

Eerst probeer ik oogcontact te maken. Mensen zeggen dat ik heel ondeugend kan kijken. Ik zoek de aandacht op, maar hou tegelijkertijd afstand. Dat spelletje vinden mannen spannend. Als ik één ding niet ben, dan is het makkelijk. Ook al lijkt dat misschien zo. Dat ik een vriendje heb, betekent overigens niet dat ik gestopt ben met flirten. Dat moet gewoon kunnen, vind ik. Kijken is niet hetzelfde als aanraken, hè.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Hij moet in elk geval nooit te laat komen, want dan is het meteen afgelopen.

Doe je aan dirty talk?

Nee, daar ben ik van mezelf niet zo van. Ik heb er nooit echt het nut van gezien. Eigenlijk doe ik het alleen als m’n vriend ver weg is en aan zijn trekken wil komen. Dan vind ik het ook wel spannend om hem z’n plezier te gunnen, maar het komt niet zo snel vanuit mij. Maar goed, hij heeft vaak genoeg zin hoor! Dat de spanning van het begin weg is op een gegeven moment is niet erg, het is aan jou de taak om die weer terug te krijgen. Ik moet zeggen dat ik daar best goed in ben.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

We hebben sex gehad in de vip-seats van de Pathé-bioscoop in Tilburg. Welke film het was, weet ik niet meer. Wacht, ik geloof dat het zelfs tijdens The Hobbit was. Nou, dan heb je wel echt zin in elkaar hoor. Andere bezoekers móéten het door hebben gehad, maar niemand zei iets. In de vip area zaten gelukkig geen mensen, alleen beneden in de zaal. Ik kan niet seksen zonder geluid.

Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen?

Een half uur geleden! Ik heb alle hoeken van de kamer gezien, dus het was een goeie beurt. We begonnen in de keuken. Daar hou ik van, dat het overal kan. Maar uiteindelijk is het toch het lekkerst op de rand van het bed.

Verwennen of verwend worden?

Daar moet je niet tussen willen kiezen. Ik wil dat hij z’n pleziertje heeft, maar ik mag zeker niet vergeten worden. Hoe beter ik m’n best doe, hoe meer ik terugkrijg. En ik vind het ook lekker om hem te verwennen.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Ik zou mijn bedprestaties een 9 geven, want ik heb nog nooit gehoord dat ik ergens niet goed in ben. Dan moet ik er toch wel goed in zijn, of niet? Mijn vriend noemt me altijd de pijpkoningin. Gelukkig niet aan tafel bij m’n ouders met kerstmis. Ik vind het lekker om te doen en om er de tijd voor te nemen.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik noem mezelf altijd een bengeltje. Als ik iemand net ontmoet heb, ben ik best verlegen. Dan kijk ik de kat best wel uit de boom, maar eenmaal op de slaapkamer ben ik echt ondeugend. Dan leer je me pas echt kennen. Een duiveltje met een lief gezicht.

Hoe oud was je oudste bedpartner?

M’n huidige vriend is 28 jaar, dat is de oudste. Verder heb ik alleen jongens gehad van rond mijn eigen leeftijd.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?

Jazeker. Voornamelijk bij één jongen met wie ik het vaker heb gedaan. Die was nogal egoïstisch in bed en ging alleen voor zijn eigen orgasme. Toen heb ik wel vaak gefaket ja.

Heb je ooit een date gehad via internet?

Twee via Tinder. Die pakten goed. Met een jongen ben ik pizza gaan eten, dat was erg gezellig. Uiteindelijk bleek het alleen vriendschappelijk en was er niet echt een klik. Die zie ik af en toe nog. Ik heb wel geluk gehad met de jongens die ik via Tinder heb ontmoet, want ik hoor vaak slechte verhalen over jongens die alleen maar op sex uit zijn.