Zelfs oma in nopjes met Playboy-shoot Marisa Papen

Natuurlijk zijn we trots op iedere shoot die we maken en ooit gemaakt hebben voor ons magazine. Maar de fotoshoot met de...

Natuurlijk zijn we trots op iedere shoot die we maken en ooit gemaakt hebben voor ons magazine. Maar de fotoshoot met de Belgische Instagramkoningin Marisa Papen is voor ons weer eens next level.

Te weten dat zelfs de oma van de vrouw in kwestie in nopjes is met de naaktshoot van haar kleindochter. En dan weet je dat je het écht goed hebt gedaan. Toffe dame , die grootmoeder.

My ultimate queen, my grandmother. Thanks for always being there for me ?

Een foto die is geplaatst door Marisa Papen (@marisapapen) op

Een pluim dus naar fotograaf Jasper Suyk, die Marisa op uiterst stijlvolle wijze fotografeerde op Thailand. De volledige fotoshoot is te zien in het nummer dat nu in de winkel ligt en hier te bestellen is.

Marisa over de Playboy-shoot: “We hebben nu drie weken rondgereisd en daarom hadden we de kans om meerdere reeksen te maken en een hechte band te creëren. Ik vind het tof om samen iets te creëren en dan later daarop terug te kunnen kijken en te denken: het is heel bijzonder wat we hebben gemaakt.”