Deze nieuwe koffietent biedt orale sex naast je bakje troost

Niets beter dan de dag beginnen met een goede kop koffie en een blow job. Een niet te ontkennen feit waar de Zwitserse h...

Niets beter dan de dag beginnen met een goede kop koffie en een blow job. Een niet te ontkennen feit waar de Zwitserse horeca-ondernemer Bradley Chavet gretig op inspringt. Hij komt met een nieuw koffietentje, FaceGirl genaamd.

Naast de koffiekaart krijg je een tablet, waarop je een vrouw kunt uitkiezen die jou een blowjob geeft terwijl je aan het genieten bent van je latte macchiato. "Een dergelijk 'fellatio café' komt ook voor in Thailand, maar in Europa nog niet. Zie het als een extra stukje comfort voor mannen", zegt Chavet tegen de Zwitserse krant Le Matin.

Lees ook: Orale sex goed voor de gezondheid

Voor omgerekend 55 euro heb je een kop koffie inclusief een dame naar keuze. Naast koffie zullen er ook broodjes en cakejes te koop zijn, alcohol hoef je er niet te verwachten. "Het wordt een dagzaak, die van 6 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds is geopend", aldus Chavet.

De zaak wordt begin volgend jaar geopend in de Zwitserse stad Genève. Een bezoekje is zonder risico's, te weten dat prostitutie legaal is in Zwitserland, indien de sekswerksters over de nodige vergunningen beschikken. Het land wil zo het hoofd bieden aan mensenhandel.