Mafia 3 weer tjokvol Playboy

Jouw lijfblad, het glorieuze Playboy, heeft enige ervaring met videogames. Het bekendste uitstapje in de wereld van game...

Jouw lijfblad, het glorieuze Playboy, heeft enige ervaring met videogames. Het bekendste uitstapje in de wereld van games was ongetwijfeld Playboy: The Mansion uit 2005. Daarin kroop de speler in de huid en het huis van Hugh Hefner. Het idee: start met een onbekend blaadje en groei uit tot tijdschriftenmagnaat, richt je eigen mansion in en vul die met blote mevrouwen.

Nog altijd staat de game, die nou niet echt torenhoge recensies kreeg, in elk lijstje met meest gewaagde spellen. Daarnaast had Playboy hier en daar beroemde, digitale babes uit games naakt in het blad. De bekendste is Triss uit The Witcher, die zelfs de cover van de Poolse editie van Playboy sierde. En dan was er nog Mafia 2, de Grand Theft Auto-copy cat uit 2010 waarin je tientallen Playboy's met vintage foto’s kon verzamelen. Inmiddels is Mafia 3 in de maak en we kunnen met enige zekerheid stellen dat wij van Playboy daar ook weer een rolletje in spelen.

Lees ook: De heilige graal voor gamers: een 24-karaats gouden Nintendo 8-bit (NES)

Afgelopen maand zette Eugena Washington, de Amerikaanse Playmate of the Year, een fotootje op Instagram waarop ze in weinig verhullende outfit op bezoek was op ‘de set’ van de game. Daar had ze naar eigen zeggen een fotoshoot. Wat haar rol precies is, dat weten we nog niet. De nieuwe Mafia verschijnt in oktober van dit jaar. Wij kunnen niet wachten!

On-set of my @2K #Mafia3 shoot. Add 'Playboy' on Snapchat to see more

Een foto die is geplaatst door Eugena Washington (@eugenawashington) op

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=mH_FrQzuQAM