Watertanden: eerste beelden Narcos (seizoen 2)

Het tweede seizoen van Narcos gaat in september in première, maar het watertanden is vast begonnen. Playboy heeft nameli...

Het tweede seizoen van Narcos gaat in september in première, maar het watertanden is vast begonnen. Playboy heeft namelijk de eerste beelden.

Narcos gaat over de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar (gespeeld door de ijzersterke Braziliaanse acteur Wagner Moura) die in de jaren tachtig uitgroeide tot de machtigste man van Colombia.

Aan het einde van het seizoen 1 leek het voorbij voor Escobar, maar tijdens een inval in zijn 'gevangenis' weet hij op bizarre wijze te ontsnappen.

Lees ook: Roberto Escobar eist inzage tweede seizoen Narcos 

Seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 eindigde. Er ontstaan grotere barsten in het 'regime' van Escobar, de maatregelen van de drugsbaas worden rigoureuzer en bloediger. DEA-agent Steve Murphy (Boyd Holbrook) zit Escobar en zijn kartel met gevaar voor eigen leven weer op de nek.

2 september gaat Narcos in première op Netflix, Playboy heeft alvast de eerste beelden. (Scrol naar beneden voor de trailer.)

 

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Q7gUqyvFqpg